Mit tennètek, ha a gyereked "illegális" bulit tart?
Felesègemmel nem leszelünk otthon pèntek este, ès vèletlen meghallottam, hogy a fiam bulit fog tartana, a tudtunk nèlkül(ezèrt illegális)
4 dolog jut az eszembe.
1:Mi nem megyünk el.
2:elmegyünk, de korábban megyünk haza, ès haza küldünk mindenkit.
3:Hamarabb hazamegyünk, de engedjük, hogy bulizzanak
4:nem megyünk haza, ès hagyjuk bulizni őket.
5:Megkèrdezzük a buliról, ha elmondja akkor engedjük a bulit.
(16 èves)
Hozzáteszem èn is tartottam így bulit, ezèrt az 5. lehetősèget tartom jó ötletnek.
Mivel annyi nem volt benne, hogy elém álljon és megkérdezzen, nem szervezne bulit. Hazamennék előbb és mindenkit elküldenék.
Én is szerveztem 17 évesen, azzal kezdve, hogy apa, átjöhet-e 5-6 barátom.
Eszem ágában nem volt a szemébe hazudni, főleg, hogyha valaki gebaszt csinál, azért én/ő a felelős. Pl mit tudom én, kib...ák az ablakunkat vagy bármi.
33-as vagyok, nálunk egyszer konkrétan odáig fajult a kamasz házibuli, hogy az egyik csajra mentőt kellett hívni mert valamit beletettek a piájába (én csak mint vendég mentem, de elég gáz volt), aztán lett belőle egy szép kis rendőrségi ügy - szóval akár idáig is fajulhat egy laza kis bulizgatás.
És itt a szülők tudtak róla - még jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!