Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennètek, ha a gyereked...

Mit tennètek, ha a gyereked "illegális" bulit tart?

Figyelt kérdés

Felesègemmel nem leszelünk otthon pèntek este, ès vèletlen meghallottam, hogy a fiam bulit fog tartana, a tudtunk nèlkül(ezèrt illegális)

4 dolog jut az eszembe.

1:Mi nem megyünk el.

2:elmegyünk, de korábban megyünk haza, ès haza küldünk mindenkit.

3:Hamarabb hazamegyünk, de engedjük, hogy bulizzanak

4:nem megyünk haza, ès hagyjuk bulizni őket.

5:Megkèrdezzük a buliról, ha elmondja akkor engedjük a bulit.

(16 èves)

Hozzáteszem èn is tartottam így bulit, ezèrt az 5. lehetősèget tartom jó ötletnek.

2023. jan. 30. 10:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

7

Mert tini.

2023. jan. 30. 11:12
 12/34 A kérdező kommentje:
10# hajnal 4-5 között èrünk haza, ès este 6-7 között mennènk el, úgyhogy de, azèrt tudnának bulizni....
2023. jan. 30. 11:19
 13/34 anonim ***** válasza:
94%

Simán megmondanám neki, hogy Ide figyelj, gyerekem, ha bulit akarsz rendezni, leszel szíves legelsőként velünk megbeszélni, különben több alkalmad nem lesz rá.

Én megengedném a gyerekemnek elsőre, hadd bulizzanak, de azért ne sunnyogja már el.

2023. jan. 30. 11:21
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
"A 16 éves ismeri a szabályokat, el tudja tüntetni a keletkező kupit és tud vigyázni az értékekre," Aha, mert az ilyen "átbaszom a szülőket" bulik sose fajulnak és és nem az a legjobb eshetőség hogy a bebaszott kamaszok csak összeokádják a lakást.. remélhetőleg nem arra esnek haza a szülők hogy kint vannak a zsaruk valami bedrogozott-megerőszakolt kiscsaj miatt. Mert bőven benne van a pakliban.
2023. jan. 30. 11:34
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Korábban hazamennék. A fene tudja miféle kis kleptomániásokat ☆csődit ide.

☆tartottam én is bulit. Aztán apámnak megkelket vernie az egyik srácot,hogy visszahozza a vhs-eket....

Nem változik a világ.

2023. jan. 30. 11:48
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű lenne mondani neki , hogy ha bulit szeretne tartani szóljon nincs akadálya amíg kultúráltan tudnak viselkedni . Ha van esze akkor ezzel a lehetőséggel él és viselkednek nem lesz semmi gond , ha meg marad a titokban bulizás ki tudja , hogy mit művelnek
2023. jan. 30. 11:53
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
Beszélgetni kellene a gyerekkel...nem mindenféle dolgot kitalálni. Sanyika! Meghallottam véletlenül hogy bulit akarsz tartani. Jó lenne ha nekünk szólnal először. Tedd rendbe a házat mire hazaérunk.
2023. jan. 30. 11:56
 18/34 anonim ***** válasza:
98%

Megkérdezném pénteken,hogy mikor akart szolni a buliról?

Nyilván nem akart ha nem szolt róla.

Elöbb mennék haza.

Ha péntekig szól akkor engedném. De szűlői hálo és a dolgozó szobám az kib@szottúl tabu.

2023. jan. 30. 11:58
 19/34 anonim ***** válasza:
96%

Én megleckéztetném.

Aznap délután bedobnám, hogy mégse megyünk, majd miután mindent lemondott a haverjainál mégis elmennék, de indulás előtt megmondanám neki, hogy legközelebb, ha bulit akar szervezni, akkor avasson be.

2023. jan. 30. 12:15
 20/34 anonim ***** válasza:
76%

Mit takar a buli? Mert ha átmegy pár barátja akit amúgy ismertek, rendelnek pizzát, zenét hallgatnak max megisznak valami alkoholos cuccot (pl. Cider) nem csesznék ki velük.

De ha 40 embert akar oda hívni és még táncos csajokat is rendelt azonnal lemondanám. Remélem érted a különbséget.

Én csak céloznék arra, hogyha szeretne bulit tartani (kultúráltan) tegye nyugodtan.

2023. jan. 30. 12:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!