Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi baja lesz egy gyereknek ha...

Mi baja lesz egy gyereknek ha nem ismeri az apját?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 22:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Mi baja lenne? Lehet hogy még jobban is jár.
2023. jan. 26. 22:37
 2/31 anonim válasza:
88%
Személyfüggő hogy hogyan éli meg
2023. jan. 26. 22:40
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
Majd később kiderül.
2023. jan. 26. 22:42
 4/31 anonim ***** válasza:
29%
Kb semmi ha normális az anyja. Férfiminta nem csak apa lehet.
2023. jan. 26. 23:02
 5/31 anonim ***** válasza:
60%
Attól is függ, hogy miért nem ismeri. Így vagy úgy, de szar érzés! Lehet semmi baja, lehet akár depis,szorongó önbizalomhiányos... Erre ennyiből nem lehet válaszolni.
2023. jan. 26. 23:04
 6/31 anonim ***** válasza:
53%
Már miért lenne szar érzés? Tudod mi a szar érzés? Amikor van apád, de nincs mert szarik rád, hiába éltek egy fedél alatt. Egy kisgyerek elfogadja azt ami van, megszokja ha csecsemő korától nincs a fater a képben: az a normális neki.
2023. jan. 26. 23:07
 7/31 anonim ***** válasza:
76%

Én soha nem ismertem az apámat (30vagyok)

Nem jelent semmit hidd el.

Igaz sokszor éreztem az "apa" hiányát. De soha nem a személyt hiszen nem ismertem. Vagyis nem hiány, hanem irigység azoktól akinek apuci elintéz szinte mindent. Vagy ha nem tud, csak segít valamiben. Egy személyes példa mikor megkaptam a jogsimat nem volt apu kocsija amin begyakorlom magam mielőtt munkában alámrakják a kisfurgont. De van rengeteg más területe az életnek amit az anyád nem fog tudni megmutatni bármennyire is hős. Mert minden nő egy hős a szememben aki egyedül fel tud nevelni egy vagy több gyereket.

Viszont kéne minimum az apakép. ez az én véleményem akit anyám és nővérem nevelt.

Mert el lesz kamasz koráig, de amikor ki lesz dobva a nagybetűs életbe sok minden akkor fog szembe jönni és azt veszi észre nem pont olyan mint más férfi vagy le van maradva. Egyedülálló anya nevelte fiú mellé kell majd szakember is mert vissza fog ütni.

Ezentúl lesznek a hülye kérdések főleg ha vidéki mint ki az apád meg ilyenek. Vagy munkahelyen amikor szüleiről kérdeznek. Az enyém például már meghalt de egy vadidegen bocsánatot meg részvétet kívánt meg volt aki megölelt. Egy olyan emberèrt akit nem ismerek. Nyilván ezt nem akarja majd rázúdítani másokra, ezt is meg kell tanítani neki, hogy helyesen kezelje készüljön fel rá.

Pici korában kérdezni fogja miért nincs apukám miközben mindenkinek van, meg kell mondani neki elment messze és nem jön vissza. Nem kell tulproblemazni

2023. jan. 26. 23:10
 8/31 anonim ***** válasza:
60%
Nem feltétlen lesz baja tőle.
2023. jan. 26. 23:53
 9/31 anonim ***** válasza:
38%
Ez nem igy működik.
2023. jan. 27. 01:23
 10/31 tothp ***** válasza:
93%
Alapesetben lehet, hogy semmi. Vannak azok az anyukák, akik mondjuk haraggal váltak el, ezáltal van bennük egy jó adag gyűlölet a másik nem iránt. Ezt ha akarja, ha nem, "átadja". Ez főleg fiúgyereknél hozhat kisebb nagyobb defektet. Illetve fiúknál látványosabb, mert nemi identitászavart okoz.
2023. jan. 27. 06:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!