Rossz szülő, aki egy váláskor nem gondol a gyerekeire? Mit tegyek szerintetek?
Közelebb kerültem valakihez, aki házas... Nem ilyen "39 évvel idősebb nálam" sztori, hanem közel egy korosztály vagyunk, korábbról már ismertük egymást. Van szemem, láttam eddig is, hogy jól néz ki, de nem gondoltam rá "úgy", nem közeledtem hozzá, meg semmi ilyesmi.
32 éves, 3 éve házasodtak össze a feleségével. Van két kisgyerekük, a nagyobbik ovis, a kisebb tavasszal lesz egy éves. Elmondása szerint már a második terhesség alatt sem volt felhőtlen a viszony közöttük... Mondtam, hogy én nem vagyok az a fajta, aki beéri a második szerepével, elvan a szeretői státuszban. Ha tényleg nem boldog a házasságában, nincsenek meg jól, költözzön el, váljon el és majd utána történhet közöttünk bármi. Ezt elfogadta, most januárban el is költözött otthonról. Ez szép és jó, de itt jön a "de". Ő úgy kalkulált, hogy a válás miatt a feleségétől kapna pénzt, mivel a nő maradna ott a két gyerekkel a lakásban. Igen, csak nem jártas a jogban, és mivel azt a nő szülei vásárolták a lányuknak még a házasságuk előtt, az nem közös vagyon. Szóval ő így kb 40-45 milliótól rögtön el is esett, elmondása szerint és számított arra a pénzre.
Az autójuk is a nő szüleitől van, az apósa nem kevés pénzt pumpált bele a vállalkozásukba is... A válás miatt körülbelül mindent kezdhetne felépíteni újból, tőke nélkül. Fontos a pénz, de ő csak emiatt bosszankodik most, arról például sosem beszél, hogy a gyerekekkel mi lesz, hogy egyeznének meg a felügyeleti jogot illetően. Vagy kérdeztem, hogy a lakásban, ahol most él, voltak-e már a gyerekek, mondta, hogy ja nem, igazából nem jutott ez eszébe, nem akarják ezzel traktálni a nagyot sem. Úgy tudja még, hogy apa most elutazott...
Engem ez most kicsit úgymond kiábrándított, hogy neki az a legfontosabb, hogy húzza le a feleségét, vagy annak a szüleit.
Nem azt mondom, hogy én maholnap gyereket akarnék tőle, de azért 5-8 éven belül igen, szeretnék majd. Ez viszont kicsit most lerántott a földre, hogy a gyerekeit nem látta majdnem három hete, de nem is mondja, hogy hiányoznának neki, vagy hogy szervez velük valami programot, elmegy a nagyért oviba stb.
A két kis gyereket sajnálom. Én nekem lenne gyermekeim soha nem tudnám megtenni elhagyjam őket. Foggal körömmel harcoknék értük.
Egy igazi férfinek családja az első. És mindent megtesz, hogy minden úgy müködjön a családjába ahogy kell.
Ezt a férfi társamat nem mondanám férfinek. Egy igazi pióca. Akitől távol kell tartanod magad míg nem késő. Mert ha esetleg becsúszik a baba a te gyermekedcis sokat fog szenvedni. Kérlek szánj jobb apát a leendő gyermekednek!
Minden, amit előadtál róla, gyakorlatilag red flag.
- 32 évesen az égvilágon nincs semmilye, beleült a készbe, és más pénzén vállalkozott;
- le akarja húzni a feleségét, akinek a vagyonához semmi köze;
- a gyerekeit gyakorlatilag levegőnek nézi, semmit nem foglalkozik velük;
- ha tudta volna, hogy nem jár neki semmi, csak a szája, akkor valószínűleg esze ágában sem lett volna elköltözni, hanem ku..rvázott volna az asszony mellett, amíg az ki nem dobja.
Neked emellett tényleg az a legnagyobb gondod, hogy milyen apa lenne belőle? Örülhetsz, ha az albérletrevalót ki tudja köhögni, miután kifizette a tartásdíjat, mi a fenének vállalna még gyereket, mikor a meglévőek se jelentenek neki láthatóan semmit?
"Szóval ő így kb 40-45 milliótól rögtön el is esett"
90 milliós a közös lakás, vagy mi? Vagy azt hitte, hogy az övé lesz minden, mert anyuka marad benne, akkor gyakrolatilag megveszi tőle az egész lakást?
Igazatok van, persze. De egy olyan életszakaszomban lettünk jóban, kerültünk közel egymáshoz, mikor érzelmileg nagyon labilis voltam, rettenetesen vágytam a szeretetre. Ő pedig ezt a szeretetet, gondoskodást megadta... Nem vagyok senkinek a rib_nca, nem is leszek soha. Még együtt sem aludtunk, nekem fontos, hogy ne úgy kezdjünk el bármit, hogy ő közben még nős... Lehet, hogy ebben a vágyban benne van a "tiltott gyümölcs mindig édesebb" dolog is, valamint, hogy a volt párom közeli barátja, így tudat alatt rajta állnék bosszút ezzel? Nem tudom, tényleg. De azt sem gondoltam, hogy meglépi a költözést, válást. Nem gondoltam, hogy vagyok neki ennyire fontos.
Anyagilag nem vártam volna tőle semmit, megvan mindenem. Hála a családomnak és a szorgalmamnak, kemény munkámnak.
Nem tudom pontosan, mennyi volt a lakás, mikor vásárolták, de biztosan 100 körül van a jelenlegi piaci ára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!