Anyám túlment egy határon, hogyan értessem meg vele, hogy ezt azonnal fejezze be?
Máskor előre szólj neki és olyankor menj be amikor a mosógép nem zavar be
Amúgy meg lazábban kell kezelni
Fura én fiúként abszolút nem vagyok szégyenlős a saját szüleim előtt.
Most anyám előtt aki megszült mit szégyenlősködjek.
Jó nem kötöm az orrára a szexuális életem de nincs semmi abba ha bejön fogatmosni, kezet mostni vagy épp mosógépet tölteni miközbe fürdök
Férfi vagyok.
Amikor még szüleimmel laktam, apámmal semmi problémát nem csináltunk ebből egymás előtt. Számtalanszor volt, hogy ő fürdött és törülközött a kádnál, én meg fogat mostam és borotválkoztam a mosdókagylónál. Vagy fordítva. Amikor anyu fürdött, persze sosem mentem be, és ő sem, amikor én fürödtem. Ennél nagyobb szemérmeskedésnek nincs értelme. Kollégiumban közös zuhanyzók voltak, de számtalanszor jártam uszodában és egyéb közösségi helyen, ahol azonos neműekkel egymás előtt tisztálkodtunk. Soha nem bámulta a testemet senki, és én se a másét.
Ha a kérdező lány, akkor vihar a biliben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!