Anyám túlment egy határon, hogyan értessem meg vele, hogy ezt azonnal fejezze be?
Először is:
Face to face beszélj vele. Mond el, hogy ez téged tényleg kellemetlenül érint és nem vagy már 5 éves. És hogy akár maszturbálhatsz is tus alatt, amit azért csak-csak nem akar megkukkantani. (tudom, ez brutális példa, és tudom, hogy most le leszek pontozva DE a legtöbb szülő akkor jön rá, hogy kopognia kell a gyereke szobájába, amikor egyszer véletlenül rányit)
Ha pedig nem érti meg, akkor válassz olyan napszakot amikor nincs otthon és akkor menj tusolni.
Szerintem próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot.
Ha meg nem működik akkor torlaszold el az ajtót.
Mondjuk lehet, hogy ennek volt előzménye, hogy Te mindig akkor mész zuhanyozni, amikor a mosógép lejárna (egyébként fura, hogy a kifolyó víz nem zavar).
Csak vele tudod megbeszélni.
Ezt egyedül a saját szájaddal tudod megértetni vele. De ha anyukád nem annyira prűd, mint te, nem fogja megérteni.
Az eltorlaszolás azért nem jó megoldás, mert bármikor történhet baleset, mondjuk megcsúszol, bevered a fejed, és ott halsz meg, mert az eltorlaszolásod miatt nem tudnak bejutni. Egyszerűbb lenne egy láncot vagy egy tolóreteszt felszerelni párszáz forintból, ami jelzésértékű, hogy foglalt a helyiség, de bármikor be lehet törni gond esetén.
Mond el neki, hogy zavar ha az intim szférádba belép.
Meg kell értenie, ha nem akkor marad az, hogy eltorlaszolod az ajtót abból csak megérti, hogy nem szeretnéd, hogy zavarjon.
"(egyébként fura, hogy a kifolyó víz nem zavar)"
Már vagy 20 éve nálunk is be van kötve egy erre szolgáló szennyízelvezető csonkba a mosógép csöve, nem a kádba/mosdóba távozik a piszkos víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!