Anyám túlment egy határon, hogyan értessem meg vele, hogy ezt azonnal fejezze be?
Figyelt kérdés
Fürdeni voltam (zuhany), a mosógép pedig pont akkor végzett a mosással, anyám pedig szó nélkül bejött, és elkezdett teregetni azzal az indokkal, hogy "Úgyis láttam már mindent". Hát mondom kösz, jól esik, ennyi erővel én is bármikor bemehetnék, de nem teszem, mert tudom hogy van magánszférája: Kulcsot sajnos nem tudok szerezni, arra gondoltam, hogy addig esetleg eltorlaszolom az ajtót, vagy valami ilyesmi. (Még szülőkkel élek)2023. jan. 8. 11:40
11/33 anonim válasza:
Csinálj egy "Ne zavarj!" táblát, mindig arra a kilincsre rakd, ahol éppen zavarna bárki is. Még mindig meg tudok lepődni az ilyenen, azt hittem, ez a típusú bunkóság már a mi szüleink korosztályával kikopott.
12/33 anonim válasza:
Kilincsre kiakasztasz egy "fürdök, ne zavarj kérlek" táblát.
13/33 anonim válasza:
Vard meg amig lejar a mosogep
Esetleg rakjatok fel zuhanyfuggonyt
Nekunk is van
Nalunk is egyben van a wc furdo es kisocsem jar be mindig pisilni amikor en ulok nagyritkan fel orat a forro vizben
Erre jo a zuhanyfuggony
Problema megoldva
+ beszelj vele
Bar nalunk tesom se beront hanem kopog es szol hogy bejohet e
15/33 anonim válasza:
Értem hogy zavaró, de nevetségesen nagy tragédiának állítod be.
16/33 anonim válasza:
Fogod tényleg kitamasztod az ajtot aztán meg van oldva.
17/33 anonim válasza:
A te hisztériád nagyobb gond mint hogy bement a mosógéphez...
18/33 anonim válasza:
Amúgy komolyan gondoltad, hogy kizárod a szüleidet a saját lakásukban a fürdőből?
19/33 anonim válasza:
Ülj le és beszéld meg velük. Érted hogy ők láttak kiskorodban, de nem vagy kisgyerek és téged zavar viszont ha más besétál hozzád miközben fürdessz.
A mosás nem fog elrohanni 5 percel később is ki lehet teregetni, várja meg míg végzel.
20/33 anonim válasza:
Picsogás helyett ne akkor fürödj mikor mosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!