Hogy értessem meg szüleimmel ne pakoljanak a földre mert úgy sokkal bonyolultabb takarítanom?
Hány évesek a szüleid?
Miért te takarítasz náluk? porszívózd körbe a kupacokat, és kész...
Azért ez ennél árnyaltabb.
Nem írtad, miket raknak a padlóra.
Mondjuk ha bejön az istállóból a parasztbácsika, gondolom, te is egyetértesz azzal, hogy inkább a padlóra és ne az asztalra rakja a tehénszaros gumicsizmáját. :-)))
Komolyra fordítva a szót: van több olyan táskám, amiket le szoktam tenni a járdára, ha buszra várok; vagy a busz padlójára, amikor utazom rajta. Ezeket véletlenül sem fogom székre vagy asztalra rakni otthon. Székre amúgy sem szeretem, ha pakolunk, mert akkor előbb-utóbb ott vagyunk, hogy minden széken van valami és pont leülni nem lehet egyikre sem.
Viszont mondjuk kabátomat vagy pulóveremet sosem raknám a padlóra. Szóval nem egészen értem a helyzetet. Nálam az adott tárgyon múlik, hogy hová helyes pakolni. Amit a padlóra, azt csakis oda, ami nem való a padlóra, azt sosem tesszük oda.
"újabban az a szokásuk hogy a földre pakolnak"
Mióta? És miket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!