Miért elítélendő, ha egy szülő autót vesz a gyerekének, amennyiben az a vágya, azt kér?
Úgy, hogy anyagilag belefér, senki nem adósodik el miatta, a fenntartás sem okoz problémát.
Mások szemében ez miért gond, miért kell emiatt kiborulni?
Kérdeztem már, miért nem keres más valakit, válik el tőle, de mindig azt mondja, hogy higgyem el, mással sem lenne egyszerűbb, mindenkinek vannak hibái, rigolyái és hogy vannak nála sokkal rosszabbak is. Azt is mondta régebben, hogy örüljek, hogy nem alkoholista, vagy ver minket, mert olyan család is van ám!! Hát mondom, magasan van a léc így, hogy azért is hálát kell adnom, mert nem ver kékre, zöldre minket az anyám házában...
Meg anya azzal takarózik, hogy így is megad nekem mindent, nem hallgat a férjére. Ja, csak nevetségesnek érzem, hogy karácsonykor egyetlen ajándék lehetett nekem a fa alatt, mert "az a szabály", a többit meg behozta sunyiba a szobámba még korábban, amíg a férje dolgozni volt. Hogy ne legyen Szenteste balhé, hogy én mennyi ajándékot kapok. Vagy úgy járok barátnőkkel bulizni, hogy az van beadva, hogy akkor megyek apához, vagy nagyszülőknél alszom este, azért nem vagyok itthon. Anyám 43 éves létére jobban titkolózik, meg hazudozik a férjének, mint én, kamaszként.
Vagy pl. most is utazást kaptam karácsonyra a nagyszüleimtől, előre ránk lett szólva, hogy ezt anya férje előtt nehogy elkezdjük beszélni, mondjam, hogy csak pénzt kaptam, mert meg fog sértődni ezen, ha megtudja. 50 éves férfiről van szó, könyörgöm.
Gazdagkislányos kamukérdés 8723. rész.
Ez a sztori már volt nem egyszer, nem kétszer, ugyanezekkel a gonosz irigy nevelőapa - alárendelődő anya szereplőkkel, történéssel és stílusban.
Nem uncsi mindig ezt előadni?
Üzenem anyádnak, hogy vannak normálisabbak is, de ennél még az egyedüllét is jobb!
A pasinak kezelés kéne. Így kiakadni ne haragudj ilyen dolgokon, mintha az ő kevés pénzét költenék! Pedig aztán semmi köze hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!