Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elítélendő, ha egy...

Miért elítélendő, ha egy szülő autót vesz a gyerekének, amennyiben az a vágya, azt kér?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy anyagilag belefér, senki nem adósodik el miatta, a fenntartás sem okoz problémát.

Mások szemében ez miért gond, miért kell emiatt kiborulni?

2023. jan. 6. 15:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
17%
Az is kiakad ezen, aki próbálja védeni a környezetet, és látja, hogy mások semmit nem tesznek ezért. Bőven megengedhetném magamnak, hogy autóm legyen, de inkább tömegközlekedést használok, mert nem vagyok és gyerekként sem voltam elkényeztetve.
2023. jan. 6. 16:37
 12/48 A kérdező kommentje:
Elektromos autóról van szó, szóval a környezetnek sokat nem ártok vele...
2023. jan. 6. 16:40
 13/48 anonim ***** válasza:
97%
#11 Az elkényeztetés nem egyenlő azzal hogy valakinek van autója. Főleg hogy elektromos
2023. jan. 6. 16:43
 14/48 A kérdező kommentje:

"Bőven megengedhetném magamnak, hogy autóm legyen, de inkább tömegközlekedést használok, mert nem vagyok és gyerekként sem voltam elkényeztetve."

Ez mondjuk, nem tudom, hogy jön ide. Egyéni preferencia szerintem, ki mit szeret, áldoz-e az autóra, szüksége van-e rá, kényelmes-e neki a tömegközlekedés.

2023. jan. 6. 16:45
 15/48 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi, de melyik az a "közeli" rokon, aki ezen kiborult? Nagypapi? Nevelőapa? Hasonló volt nálunk is, csak ezért kérdezem. Mikor a fiamnak vettem autót, a saját apám volt totál kiakadva, padig nem szegény ő se. Nem is értettem az okát.
2023. jan. 6. 16:59
 16/48 A kérdező kommentje:
Anyukám férje.
2023. jan. 6. 17:00
 17/48 anonim ***** válasza:
98%
valahogy sejtettem. Nevelőapa.
2023. jan. 6. 17:02
 18/48 anonim ***** válasza:
98%
Ha anyád fizette, akkor azért fáj neki, mert azt a pénzt anyád betehetné a közösbe, költhetné VELE közös nyaralásra, ilyesmi. Ugy érzi, így neki kevesebb fog jutni.
2023. jan. 6. 17:04
 19/48 A kérdező kommentje:

Apukámtól van.

De anyával külön kasszán vannak, mióta összeköltöztek. Mindent feleznek, legyen szó rezsiről, télre tűzifáról, nyaralásokról stb. Nincs náluk olyan, hogy "közös".

2023. jan. 6. 17:08
 20/48 anonim ***** válasza:
98%
Neked ezzel annyi a dolgod, hogy megkérdezed anyukádat, miért tűri, hogy a férje üvöltözzön veled. Neked azzal nincs feladatod, hogy más embernek mi okoz gondot, az tartozik rád, hogy valaki üvölt veled. És akinek ezt meg kellene akadályoznia az nem teszi meg.
2023. jan. 6. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!