Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elítélendő, ha egy...

Miért elítélendő, ha egy szülő autót vesz a gyerekének, amennyiben az a vágya, azt kér?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy anyagilag belefér, senki nem adósodik el miatta, a fenntartás sem okoz problémát.

Mások szemében ez miért gond, miért kell emiatt kiborulni?

2023. jan. 6. 15:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
95%
Ki borult ki ezen?
2023. jan. 6. 16:06
 2/48 A kérdező kommentje:

Általánosságban kérdeztem, hogy ez másokat miért zavar.

Nálunk pl. közeli családtag kezdett el kiabálni, mintha neki kellene kifizetni vagy én nem tudom, miért.

2023. jan. 6. 16:08
 3/48 anonim ***** válasza:
98%

Nem elitelendo. Azert, mert van 1-2 paraszt, akinek ez nem tetszik, nem kell kiugrani az ablakon, kit erdekel masok velemenye ? :D

En meg a csillagokat is lehoznam az egrol a gyereknek, ha megtehetnem. Hat ki mast tamogassak,ha nem ot?

Es mivel en pontosan tudom milyen szopas 0 forinttal, minden nelkul elkezdni az eletet, meg dohos-peneszes legolcsobb, legszarabb szobakat berelni, mert csak erre futja, ezert ezt nyilvan a gyerekemnek nem kivanom.

Kocsim is eloszor csak 28 evesen lett, mert akkor engedhettem meg magamnak. De ezerszer konnyebb lett volna az eletem, ha mar korabban is lett volna.

2023. jan. 6. 16:12
 4/48 anonim ***** válasza:
92%

Ezt azok ítélik el, akik vagy nem tehetik meg, vagy nem akarnak erre költeni, hogy a gyereküknek kocsit vegyen. Ilyenkor szokták mondani, hogy "apuci a feneke alá pakol mindent", de hát istenem, nem mindegy? Nekem se vettek autót, de nem ítélem el aki kapott. Persze az más ha tényleg anyuci/apuci kicsi lánya/fia de nem (csak) attól lesz valaki az, ha vesznek neki egy autót.

Kérlek ne pontozzatok le, próbáltam szépen érvelni, köszi

2023. jan. 6. 16:13
 5/48 anonim ***** válasza:
9%
Nem lehet, hogy amiatt aggódik - és ezt ilyen otrombán fejezte ki -, hogy autó lesz a feneked alatt és félt téged? (Hogy nehogy bajod essék?)
2023. jan. 6. 16:13
 6/48 A kérdező kommentje:
Hát igazából el lettem hordva minden lusta tetűnek, meg hogy így sem mozgok semmit (de, csak pl. zuhogó esőben, sárban nem indulok el biciklivel a dolgomra). Szóval nem hiszem, hogy féltés lett volna emögött, egyszerűen magából kivetkőzve üvöltözött, hogy ezt én hogy gondoltam, meg hogy ő 30 éves koráig közlekedett busszal, vonattal, pedig akkor már ügyvédként dolgozott, de nem derogált neki és hogy én mit képzelek magamról, hogy ilyet kértem és vegyek vissza a "pofámból" sürgősen.
2023. jan. 6. 16:17
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Jahh, hát akkor szimplán irigy.
2023. jan. 6. 16:25
 8/48 anonim ***** válasza:
98%
Nekem van saját villamosom.
2023. jan. 6. 16:27
 9/48 anonim ***** válasza:
99%

Nem kell törődni az ilyen irigy genyókkal. Van, aki sokat félretesz, csakhogy megvehesse a gyerekének a kocsit, más meg zsebből fizeti. Mindenkinek a saját döntése, mire költi a pénzét. És vannak akik joguknak érzik,hogy belepofázzanak más életébe. Ne törődj vele. Legközelebb ha ordít valaki, kérdezd meg, mi a baja, mert nem neki kell fizetni.

És igen aki ilyen az irigy.

2023. jan. 6. 16:30
 10/48 A kérdező kommentje:
Hát csak ezek után kicsit úgy vagyok, hogyha ekkora gond, meg vitatéma az autó, akkor nem is kell. Mert nem akarok emiatt konfliktusokat, vagy hogy mások lenézzenek, beszóljanak.
2023. jan. 6. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!