Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadjam ezt az ajándékot...

Elfogadjam ezt az ajándékot anyukámtól?

Figyelt kérdés

Karácsonyra én és a tesóm azt kaptuk anyutól, hogy elvisz minket 5 napra Barcelonába.

Aminek nagyon örülök, jó a kapcsolatunk, tesómat is nagyon szeretem a nagy korkülönbség ellenére. Én 28 éves vagyok, a tesóm 16. Viszont nekem már saját családom van, 2 kisfiam, férjem.

Persze a férjem mondta, hogy hát tudta ezt az ajándékot, menjek nyugodtan. De olyan furcsa érzés, hogy a gyerekeim és férjem nélkül elmegyek napokra.

2023. jan. 1. 12:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan megszolják az embert, hogy elmegy 4-5 napra a gyerekei nélkül szórakozni. - nagyon sokan megszólnak, amiért nem akarok gyereket.

Nagyon sokan megszólnak, amiért htb vagyok, stb stb. Aki akar, úgyis belep..zik az életedbe.

Nagyon magasról tenni kell rájuk és pont.

2023. jan. 2. 09:10
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Most terel ezzel a "leszólással", mert lebsztátok. Eredetileg ezt írta:

De olyan furcsa érzés, hogy a gyerekeim és férjem nélkül elmegyek napokra.

Meg sem említve a megszólást.

Most akkor kitalált a sztori, és alakulgat közben, vagy valós? Ha valós, tégy úgy, ahogy akarsz. Menj el, és érezd jól magad, vagy maradj otthon, ha nem értékelsz egy ilyen lehetőséget, legyél a gyerekeiddel. Különbözőek vagyunk, van, aki imádna egy ilyen lehetőséget, van, aki szívesebben van otthon. Te dönts, gondolom, megy, ha gyerekek nevelését bevállaltad.

2023. jan. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!