Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még arra remény, hogy...

Van még arra remény, hogy elfogadják?

Figyelt kérdés

Már egy ideje együtt vagyok barátommal, aki iraki, de egyébként már egy ideje itt lakik Mo-n. Szüleim az első perctől kezdve elhatározták, hogy nem támogatják a kapcsolatunkat. Nemrég terhes lettem és most emiatt áll a cirkusz.

A testvéreimnek bemutattam és ők kedvelik. Mondtam szüleimnek, hogyha rám nem is, de akkor legalább őket hallgassa meg, mert ők pozitív véleménnyel vannak róla. De egyszerűen nem engednek belőle. Elhatározták, hogy akkor sem fogadják el, főleg mert 10 évvel idősebb nálam.

25/N

2022. jan. 20. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Szomorú, ha valakinek ilyen a szülője. Szerintem a makacssaguk miatt sose fogják elfogadni, de igy meg teged veszítenek el.
2022. jan. 20. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Vetesd el a gyereket, mert a szülők általában megérzik, ha a gyerekük pórul fog járni és később még hálás leszel nekik.
2022. jan. 20. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerü: Összeköltöztök, élitek az életeteket, nem kell ehhez külön szülői engedély, max nem látják az unokájukat ha nem akarják.
2022. jan. 20. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem fogják elfogadni. Gondolom, él bennük a sztereotípia, aztán majd kiderül igazuk van-e vagy sem. Mióta vagytok együtt? Mert amúgy nagyon meg tudják ám játszani magukat az első gyerekig; na aztán jön a nő számára a pokol. Nem minden esetben nyilván, de a családomban ez van. Rokonom férje is onnan jött, már többször szétmentek, de valahogy a pasi mindig visszakönyörgi magát, mannipulálja ezerrel, a végén újabb gyerek lesz az erdmény, most már a harmadik jön Szóval egyre nehezebb lesz rokonomnak kilépni a házasságból, ha ki akar egyáltalán. A család totálisan lemondott róla, már senki se áll szóba vele kb. Én sajnálom amúgy, de nem lehet vele értelmesen beszélni, a férjét meg látni se bírjuk azok után hogy miket művelt. Lehet, a szüleid valami hasonló szituációtól féltenek téged.
2022. jan. 20. 23:45
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
2.: Miért vetesse el? Felnőtt ember, nem kell a szüleinek tetszelegnie egész életében a maga kontójára...
2022. jan. 21. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Muzulmán? Mert akkor valahol megértem a szülőket. Nekem se tetszene.
2022. jan. 21. 05:43
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Van ilyen, te se kedvelsz és nem is fogadsz el mindenkit.

Nyilván 25 évesen már külön élsz, a pároddal, ha már terhes is vagy tőle. Lehet 10 év múlva megkedvelik a szüleid

2022. jan. 21. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tapsolnék a szüleid helyében és csak remélni merném, hogy 25 évesen tudod, hogy mit csinálsz.

De a torkomon erőszakkal nem nyomhatsz le semmit, ahogy én sem neked.

2022. jan. 21. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Lesz ennek még böjtje, anyádék már tudják, azért háborognak. 25 évesen még gyerek vagy, aki 3 év múlva már visszacsinálná majd az egészet..
2022. jan. 21. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Arany szabály, hogy nem jövünk össze egy olyan férfival, aki olyan országból jött, ahol a nők nem több, mint a férfi tulajdona. Igen engem is próbáltak megkörnyékezni, arab, perzsa és pakisztáni férfiak és mindegyikük nagyon kedves és aranyos volt velem - miért ne lennének kedvesek egy fiatal, vékony, szőke hajú és kékszemű nővel... -, DE nagyon is tisztában voltam azzal, hogy ez a túlzott közvetlenség a részükről nem véletlenül van. Szóval udvariasan elutasítottam őket, bármennyire is csábító ajánlatokkal jöttek. Nekem nem kell az, hogy elvigyenek az otthonomtól több ezer kilométerre, és utána soha többé nem juthatok haza. Most még kedves veled a párod, de ha kimész a kis családoddal Irakba meglátogatni a rokonokat, onnantól a te neved "kuss" lesz, persze Irak még nem Szaúd-Arábia, az utobbinál nőknek a jogaik teljesen el vannak lehetetlenítve. Gondolkozz már!!!
2022. jan. 22. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!