Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjek el, hogy anyukám...

Hogy érjek el, hogy anyukám elfogadja, hogy nem akarok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Eddig csak egy kapcsolatom volt, az is a gimnáziumi éveimben. Aztán egy nehezebb időszak köszöntött az életembe így értelemszerűen nem tudtam volna egy kapcsolatot fenntatani. Mostanra meg rajottem, hogy nekem nem való az ilyesmi. Már a randizást is teherként élem meg. Boldog vagyok egyedül. Dolgozom, tanulok, túrázom és nem érzem, hogy szükségem lenne valakire. Alapvetően a szeretet se igényem különösebben. Ezt már számtalanszor mondtam édesanyámnak is, de semmit nem ért belőle. Mikor haza latogatok, mindig sírva mondja, hogy addig nem nyugodt, amíg nem találom meg a társamat.

Icipicit kezd már frusztrálni a dolog.

2021. szept. 8. 20:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Vannak szülők akik egyszer vágynának egy unokára, ( :
2021. szept. 8. 20:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Az érdekes az, hogy unokát nem szeretnének. Nem tudják magukat nagyszülőként elképzelni.
2021. szept. 8. 20:59
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes, nálam ez van a háttérben no meg a házasság stb. 6 éves kapcsolatom van.. Amugy az intimitás sem hiányzik?
2021. szept. 8. 21:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Különösebben az sem.
2021. szept. 8. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Az h a szülők vagynak unokara,egy dolog. Nehogy már ezért szüljön valaki
2021. szept. 8. 21:09
 6/18 anonim ***** válasza:
99%
Elöbb utobb csak elfogadják.
2021. szept. 8. 21:12
 7/18 anonim válasza:
76%
5.aki ezt lepontozta, az nézzen magába kicsit..
2021. szept. 8. 21:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene közölni vele, hogy nem akarsz? Azt hogy nincs, azt kénytelen elfogadni.
2021. szept. 8. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnének unokát, mondott nekik hogy jelenleg (vagy később sem), nem szeretnél párkapcoslatot.
2021. szept. 8. 22:01
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

"

Vannak szülők akik egyszer vágynának egy unokára, ( :"

Ennek nem az unokához van köze. A szülők szerető társat szeretnének a gyermeküknek, ami valahol teljesen érthető kívánság.

2021. szept. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!