Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyedülálló vagyok, 9 hónapos...

Egyedülálló vagyok, 9 hónapos babával. Nem akarok párkapcsolatot, mert ha valakivel összeismerkedem, elkezd ragaszkodni, várni fogja stb., ha nem működik, akkor ő úgymond sérül lelkileg és ezt nem szeretném. Valóban túl nagy önfeláldozás lenne ez?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 22:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Kiválóan rávetíted a saját félelmeidet egy jelenleg még nem is létező másik emberre. Ne állj ellen, ha úgy adódik, hogy megismerkedsz valakivel. Nem kell örök hűséget esküdni, pont addig tartson, amíg jól érzitek magatokat együtt.
2019. ápr. 18. 23:05
 2/22 anonim ***** válasza:
26%

Ööö...és szerinted ki és miért jönne össze veled?

Egyik kedvenc kérdésem (Nem én írtam!)és elgondolkodtató válaszok!

Főleg a barom 8.!

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2019. ápr. 18. 23:08
 3/22 anonim ***** válasza:
57%

Ha "csak" a gyerek miatt nem akarsz,de amúgy vágynál rá, szerintem értelmetlen,ha amúgy sem akarsz az nem önfeláldozás,ha elvagy egyedül is,semmi probléma,nem tudom hány éves vagy,de ha előbb jól megismered az illetőt és ha úgy érzed számíthatsz rá,akkor kell csak megismerkednie a gyerekeddel,de ne görcsösen keresd,ha valaki szeret,szeretni fogja a gyereket is,de ne akarj mindenáron pasit fogni.

Mert te elsősorban anya vagy,a gyerek az első,utánna a farok csak másodlagos,bocs ha alpárian fogalmaztam de már fáradt vagyok. Ha te ezt önfeláldozásként éled meg,nem pedig Isten legnagyobb ajándékaként,nem akarom megkérdezni milyen körülmények között fogant az a baba,miért nem vagytok együtt az apjával ..stb. oké,van olyan helyzet hogy így alakul,de soha ne legyen senki fontosabb a gyerekeknél,pasi van száz meg millió de az a baba a tiéd rajtad múlik az élete meg minden,ha akármi történik ő szeretni fog mert az anyukája vagy

Hidd el a legnagyobb boldogság a világon,nekem hiába van jó házasságom jó anyagiak,de baba nem nagyon akar összejönni,már 2 éve próbálkozunk de semmi,ha egyszer sikerül hiába szeretem,imádom a férjem,de ha kell egyedül is felnevelném és semmi féle önfeláldozásra nem gondolnék amikor az én gyerekem ről van szó.

2019. ápr. 18. 23:16
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszem hogy törődnöd kéne minden idiótával.Ha te nem akarsz a te bajod,vagy amennyiben igen megint csak a te bajod.Mar eddig is elég rossz hogy nem a vérszerinti apukájával van.(gondolom nő vagy) Ha megismerkedsz valakivel,úgy tedd hogy vedd számba,hogy neked ott a kicsi is.Ne csak azt lásd benne hogy jóképű,jó az ágyban stb.Gondold át alaposan.Te sem maradhatsz mindig egyedül.Ha nagyobb a gyerek meg lehet értetni vele,megbeszélni,elmagyarázni.De mivel kicsi még így nem tudod ki kérni a véleményét.Sok mindent át kell gondolnod.Mióta vagy egyedül?
2019. ápr. 19. 01:44
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező a gyereket félti, nem az esetleges pasit. Erre a megoldás, hogy nem kell rögtön összeismertetni őket, csak akkor ha úgyérzed komoly lesz a pasassal.
2019. ápr. 19. 03:45
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Látom nagyon nagy törés van a lelkedben! Ne kezdj addig semmiféle párkapcsolatot ameddig a fájdalom ilyen erős.

Idővel a jótékony felejtés,kibeszélés oldani fogja a feszültséget.Nem tartozol senkinek sem magyarázattal,milyen ok húzódik a háttérben.

Bár a baba legfoglalja időd nagy részét,de azt kérem tőled,hogy gondoskodj arról ne maradjon energiád a múlton rágódni!Ami megtörtént azon nem tudunk változtatni,de ami ezután lesz,azon igen.

2019. ápr. 19. 05:31
 7/22 A kérdező kommentje:

Négyes te mit képzelsz magadról?!

Nő létedre süllyedj el.

Igen nő vagyok. Pont nem érdekel egy férfi sem, a gyereket feltem, ez lenne a lényeg de ugylatszik hogy nem ment át a lényeg.

2019. ápr. 19. 06:04
 8/22 anonim ***** válasza:
40%

Ki akarod sajátítani. Már most féltékeny vagy, szegény kölyök, milyen élete lesz!!

Majd szerepelni fogsz az anyós rovatban, ha lesz még gyakori. 🤪

2019. ápr. 19. 07:13
 9/22 anonim ***** válasza:
11%
Akkor ismerkedj lazábban. Sikeresebb féfiakkal szórakozhatsz így, mint amilyennek komoly kapcsolatra is kellenél.
2019. ápr. 19. 07:13
 10/22 anonim ***** válasza:
54%

Szóval csak azért akarsz egyedül maradni, hogy a gyerek ne hogy sérüljön, mert megkedvelné az egyik pasidat?

Már bocsi, de hülye vagy, nem bántásból.

Egy 9 hónapos gyerek nem fog emlékezni még egy pasidra se.

Maximum olyan 5-6 éves korától fogná fel jobban a dolgokat.

Szóval kételkedsz abban, hogy 5 é-6 év alatt ne tudnál összehozni egy olyan kapcsolatot, ahol nem hagy el a pasi?

Meg amúgy is, szerinted minden ember, akinek a szülei elváltak, egy degenerált baromként nőtt fel, aki lelkileg sérült?

2019. ápr. 19. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!