A szüleim tettek tönkre fizikailag és lelkileg is mi legyen?
Tönkretenni valamit csak akkor lehet ha valaki hagyja is, hogy tönkretegyék.
Van egy bizonyos életkor amikor már nem a szülőket kell hibáztatni ha valami nem jól sikerül. Ha már képes vagy önállóan gondolkodni, cselekedni, akkor arra is képes vagy, hogy ne enged, hogy mások (szüleid) hátráltassanak, tönkretegyenek. Ha ez sikerült nekik, akkor sem ők a hibásak hanem te, mert hagytad magad.
Van egy bizonyos életkor amikor már nem a szülőket kell hibáztatni ha valami nem jól sikerül
Ja persze, nekem 21 évesen azzal éli ki magát apuci drága, hogy aláz, üvöltözik, rám erőltet mindent és fenyegetezők, hogy összever, mert leesett egy tányér vagy ilyenek. Véresre összevert, lejáratott, majdnem megölt, mert nem engedett orvoshoz, mert "tudom csak szimulálsz".
Pszichiátriai elmebeteg, de nincs mit tenni, mert az egyetemet erőltetik, még tűrni kell ezt a poklot.
De nekem is pont ez jutott eszembe reggel, ha valami összejön akkor ez a pszichopata tönkreteszi.
Nekem a kapcsolataimat tette tonkre a pszichopata anyam. Sajnos meg el.
Nekem is sokmindenem tonkretettek gonoszsagbol.
Koltozz el toluk. Dolgozz.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!