Elfogadjam ezt az ajándékot anyukámtól?
Karácsonyra én és a tesóm azt kaptuk anyutól, hogy elvisz minket 5 napra Barcelonába.
Aminek nagyon örülök, jó a kapcsolatunk, tesómat is nagyon szeretem a nagy korkülönbség ellenére. Én 28 éves vagyok, a tesóm 16. Viszont nekem már saját családom van, 2 kisfiam, férjem.
Persze a férjem mondta, hogy hát tudta ezt az ajándékot, menjek nyugodtan. De olyan furcsa érzés, hogy a gyerekeim és férjem nélkül elmegyek napokra.
Elfogadnám.
Bár nekem kicsit fura ajándék így.
Ha már a gyerekek elvannak az apjukkal, akkor menj nyugodtan
Néha lehet külön programod neked is
Gondolom, nem akarta csak a 16 évest vinni, mert akkor az lesz, hogy téged nem vitt, meg kivételezik.
Ha a gyerekek nem olyan kicsik, tuti mennék.
Igazából azt mondta, hogy ezt így gondolta ki, hogy elvinné a gyerekeit.
A férjemmel nagyon jól elvannak a gyerekek, amúgy 3 és 8 évesek.
Nem értem, miért problémázol, ezek szerint anyukád előrelátó volt, és a férjeddel is megbeszélte, hogy rendben van-e egy ilyen ajándék. Nyilván ha a férjed nem bólint rá, nem ezt kaptad volna.
Ne csinálj gondot ott, ahol nincs. :) Az apjukra, nem valami random idegenre maradnak a gyerekek.
Menj!
Neked is jó lesz kicsit kiszakadni a környezetből, új élményeket szerezni!
Szerintem ez fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!