Elfogadjam ezt az ajándékot anyukámtól?
Karácsonyra én és a tesóm azt kaptuk anyutól, hogy elvisz minket 5 napra Barcelonába.
Aminek nagyon örülök, jó a kapcsolatunk, tesómat is nagyon szeretem a nagy korkülönbség ellenére. Én 28 éves vagyok, a tesóm 16. Viszont nekem már saját családom van, 2 kisfiam, férjem.
Persze a férjem mondta, hogy hát tudta ezt az ajándékot, menjek nyugodtan. De olyan furcsa érzés, hogy a gyerekeim és férjem nélkül elmegyek napokra.

ha neked kérdés, hogy eltöltesz-e öt napot pénisz és kölykök nélkül, akkor főleg menj el, hátha újra felfedezed, hogy van neked saját személyiséged is, nem csak egy mások létezésétől behatárolt szerep. most még nem látod mire lesz jó, de így lehet hogy nem ragaszkodsz majd légypapírként a felnőtt gyerekeidre, akik majd menekülnek az anyjuktól, mert te képtelen leszel elengedni őket, mert nincs rajtuk kívül életed.
szerintem az öcsém nem volt még három se, amikor anyánk először ment külföldre, ráadásul továbbképzésre és barátokkal. túléltük, ahogy az anya-lánya utazásokat, apánkkal kettesben kirándulásokat, anya-elmegy-tökegyedül-feltöltődni-mert-kicsit-elege-van tematikájú kiruccanásokat.
nem tudom miért szűntél meg önálló személyként létezni, de lehet hogy ez egy jó kezdet helyreállítani.
Azért nem tudom, hogy honnan vesztek ilyen dolgokat, hogy nem vagyok önálló személy. Sok énidőm van, voltam már 2 napos wellness hétvégén is az egyik barátnőmmel.
Feküdtem már 1,5 hétig kórházba is. Tehát nem ezzel van a gond. Nagyon sokan megszolják az embert, hogy elmegy 4-5 napra a gyerekei nélkül szórakozni.

Mit törődsz vele, hogy más mit gondol vagy mondd?
A más véleményétől nem fogsz feltöltődni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!