Miért vannak olyan szülök,akik a fiatal férfi és idösebb nő kapcsolatot ellenzik,miért vannak akik elfogadják ezt a felállást?
Mert nem életszerű, mert hosszú távon nem működik, mert érdekorientáltnak tűnik, vagy pedig betegesnek - ezért szokták ellenezni.
Akik nem ellenzik, ők esetleg rövid távban gondolkodnak, mert 1-2 évig lehet akár jó is.
3
Én már dolgoztam, a fiú aki udvarolt még egyetemre járt 2 évvel volt fiatalabb, és én is úgy éreztem, hogy te jó isten de égő, hogy már banya vagyok.
Hát ezen ma már persze csak elnézően mosolyog az ember.
5.-re.
De ez a te privát nyomorod. Gondolod, hogy más is hülye?
Anno középsuliban a tanárnőmmel jártam, ez volt az első kapcsolatom.
Anyám nehezen fogadta, majd egy iskolai rendezvényen meglátta őt, életében első alkalommal, és csak ennyit mondott: "Fiam, ez a nő gyönyörű." És elfogadta.
"mert fél, hogy más emberek emiatt őt kibeszélik, megítélik."
Vagy attól, hogy nemigen lesz unoka. Vagy a nő elkezd látványosan öregedni, a férfinek meg eszébe jut, hogy ő még túl jó erőben van ahhoz, hogy száműzze az életéből a testi vonzalmat.
Azért mondjuk attól függ mennyi a korkülönbség, én ismerek pl egy olyan párt ahol a srác 22 a nő meg valahol 45 körül. De van a sráccal majdnem egykorú lánya is, igaz van közös gyerekük is már...
Inkább a lányát kellett volna kinéznie, elég furcsa páros, de az a része igazából a fura, hogy a srác mire 40 körül elsz, jóformán lesz egy 75 körüli párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!