Mivel kapcsolatban hazudtál a szüleidnek vagy a nagyszüleidnek fiatal korodban?
Barátnő...
Csak hagyjanak már a francba.
Otthagyott,otthagytam és aztán eltelt kis idő. Megmondtam,hogy nemrég lett vége.
Eltelt egy kis idő...
Na van barátnőd?Húzzál már a .....
Szerzek mert van bennem teszto,de szakadjál már le te is a faxomról legalább egy qrva percre...
Nem bírtak békénhagyni....
Én arról hogy ittam, 14 éves korom óta ittam dugiba, főleg 14 és 16 éves korom között sokat ittam, utána kevesebbet de azért igen.
Arról is hazudtam hogy hol vagyok, mert nem engedtek sehova sem el, és akkor azt mondtam, hogy nagyszüleimnél vagyok. Leginkább ezek voltak. De én igazából azért nem voltam őszinte szüleimmel mert mindenért szidtak s üttek, ezért mindig hazudtam nekük.
Elég előkelő családból vagyok, de a magán életem meg a gyerekkorom, a más kortársaimhoz képest rosszabb volt. Lehetséges ez is vitt rá fiatalon az ivászatra, később megszabadultam tőle, főleg mióta jogsim lett, de nem szerettem a gyerek korom annyi biztos.
Néha színleltem hogy beteg vagyok, hogy ne kelljen suliba mennem.. annyira jól sikerült a bebeszélés, hogy másnapra általában tényleg szarul voltam. 😅 Ennyi.
Illetve 20 évesen volt egy autóbalesetem, amiről nem tudnak a mai napig. Nem én vezettem hanem a volt barátom. Nem akartam hogy aggódjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!