Mivel kapcsolatban hazudtál a szüleidnek vagy a nagyszüleidnek fiatal korodban?
Általánosban úgy jártam balettra, hogy anyám azt hitte ingyen van. Volt az iskolának egy alapítványa, ami a rászoruló gyerekek sportolását támogatta, az adott pénzt és abból fizettem be. Nem mondtam el otthon, mert anyám elvette volna a pénzt és behazudta volna hogy járat valahova, szóval szépen kitöltöttem a papírt és aláhamisítottam. Gimiben szintén pénzzel kapcsolatban hazudtam, elmentem versenyekre ahol az első pár helyezett
pénzt is kapott meg szintén a suli alapítványánál pályáztam ösztöndíjat. Anyám elvette a pénzt mondván vesz nekem belőle ruhát, aztán hazahozott 2 kinyúlt pulóvert a családsegítőből, a pénzt meg nem láttam többé. Onnantól kezdve azt mondtam, hogy nem volt pénznyeremény csak oklevél és következő tanévben hogy nem kaptam meg az ösztöndíjat. A pénzt eldugtam és gyűjtöttem hogy el tudjak költözni majd ha kezdem az egyetemet.
Semmivel kapcsolatban, át tudtam beszélni mindent anyámmal.
Szerencsére nagyon modern felfogású
Szinte mindennel kapcsolatban mert nem akartam folyton veszekedni. Mindenből balhé volt amire nem azt válaszoltam amit elvártak úgyhogy megtanultam miket kell mondani a békességhez.
Teljesen egyszerű dolgokban is mint például mi volt ebédre a napköziben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!