Mit tegyek? Hogy oldjam ezt meg?
De, termeszetesen a gyermekem anyja. A felesegem a fiam anyja.
A felesegem szerintem idegosszeroppanast kapna ha megtudna ezt. En is majdnem azt kaptam de valahogy probaltam arra fogni hogy tapasztalatlan es kivancsi.
Nem normalis hogy ekkora kor kulonbseggel egyutt legyenek. Ez nem szerelem. Az a no csak jatszik, szorakozik vele.
Ja ez nem volt egyértelmű a szövegből. Akkor sem tudsz mit tenni, a fiadnak meg kell tapasztalnia dolgokat, csalódnia is kell, abból tanul.
Az ő élete, az ő döntései. Te véleményt mondhatsz és támogathatod. Örülj neki, ha nem szerelem, akkor sokkal könnyebb abbahagyni. Majd elmúlik ez is.
Pontosan. Tapasztalatlan és kíváncsi.
Sok fiatal srácnakbegyszer az életben, sokszor 16-19 evesen egy 30-40 pluszos noje akad. Az ilyrn kapcsolat csak a szexrol szol. Ne ringasd magad remalmokba, hogy egyuttmaradnak.
A fiaddal beszelj, de csak finoman, hogy huzzon mindig gumit a ...ra, mert bizony multkor egy 46 eves kolleganod teherbevesett es megszulte a gyereket es szegeny srac, aki a pletyka szerint csak 21, most fizeti a gyerektartast.
8
Pff. Na ez a hozzáállás a legjobb út ahhoz, hogy elmard magadtól és véletlenül sem fog többet a bizalmába avatni. Ha 2 év múlva elvégzi az egyetemet és elköltözik, dolgozni fog, gondolom szeretnél vele továbbra is kapcsolatot tartani. Úgyhogy most hagyd őt élni és ne basáskodjál mert csak rosszat teszel vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!