Mit tegyek? Hogy oldjam ezt meg?
Csókolom! Ezt tetszett írni a kérdés végén:
"Mit tehetek? Hogy erjem el, hogy jobb belatasra térjen? Ketsegbe vagyok esve. Minden segitseget nagyon koszonok."
Ez nekem teljesen a maga által gyereknevelési tanács kategóriájába eső témának tűnik.
Azt menet közben tetszett eldönteni valamikor az éjjel, hogy inkább a nővel fog beszélni.
Értjük, hogy itt mindenki hülye, csak maga a helikopter, és fölösleges bármit is írni, mondani vagy javasolni, meg bármilyen egyéb nézőpontot mutatni, mert magánál megállt az idő 1940 körül: látjuk, értjük, sajnáljuk, ezzel együtt ez legyen a legnagyobb baj, hogy a válaszolók 200%-a a fiát sajnálja.
Mi túléljük, a maguk családja nem biztos.
További mesés boldogságot kívánok a tökéletes életükhöz.
Milyen helikopterek?
Milyen 1940? Csak 1940ben nem volt elfogadott hogy 20+ ev korkuldonbseggel raadasul a no javara kapcsolata legyen valakinek??normalis helyeken ez ma sem elfogadott.
54
Tehat orul ha a gyerek boldog... Lattam nagyon boldog gyereket aki lopasbol elt es imadta hogy nem kell megdolgozzon a penzert. Lattam boldog gyereket aki fuvel - faval megcsalta a feleseget es elhagyta a csaladjat egy ido utan mert boldog akart lenni. Es orultek ezeknek a szulei? Nem. En sem vagyok boldog hogy a fiam egy hozza nem illo kozepkoru r'bancal.
55
Kit erdekel hogy az emberek mit tartanak normalis kozegnek? Kit erdekel az emberek velemenye? En tudom a magamet, az emberek meg a sajat bajukat. Viszont le merem fogadni hogy 80 szazaleka az itteni szajhosoknek ugyanugy el lenne keseredve mint en ha a gyermeke (raadasul a fia) egy anyja korabeli novel kavarna.
Először még az egész család belehal a szégyenbe utána már "kit érdekel más ember véleménye?"
Nagyon szórakoztató
Troll
A fiad nem lopásból él és nem csal meg senkit. Csak van egy kapcsolata. Ha nem lenne boldog benne, akkor valószínűleg megszüntetné a kapcsolatot.
Normális ember, amilyennek szeretnéd láttatni magad, viszont nem r.bancoz le olyan nőket, akiket nem is ismer.
Méghogy nem érdekel mások véleménye. Süt belőled, hogy a külvilágnak élsz, nekik akarod a tökéletes család képét vetíteni.
58
Csak masok elott lehet szegyenkezni? Vagy ti elsosorban masoknak feleltek meg, nem sajat magatoknak?
Mi szegyenkezunk emiatt, a csalad. Az nem erdkel hogy Mari neni a kozertbol mit gondol vagy Pista a szomszed. De a csaladunk nem birja el azt a szegyent, sosem volt ilyen a csaladban.
59
Hogy ne ismernem? A felesegemmel dolgozott 10 evig. Tegezo viszonyban vagyok vele. Es igen, egy rohadt r'banc aki fiatal sracokat haloz be.
Nem elek a kulvilagban. En erkolcsosen elek a csaladommal egyutt. Ez van. Mi ilyenek vagyunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!