Mit tegyek? Hogy oldjam ezt meg?
9
Hat az en penzemen biztos nem fog olyasmit csinalni amit ellenzék. Nem engedem hogy erre a nore koltse es tonkretegye a csaladunkat es a csalad becsuletet.
11
Igen,van. Nem akarom hogy fejjel nekimenjen a falnak. Ez nem korfuggo. 20 ev mulva is a fiam lesz es en az apja.
Kérdező, én kb. veled egy korosztály vagyok, habár a gyerekeim jóval fiatalabbak.
És nem tartom szerencsésnek a hozzáállásotokat.
A fiad felnőtt ember. Jár valakivel, aki nem bűnöző, nem kábítószeres, nem prostituált. Nem írtad azt sem, hogy férjezett lenne. Egyszerűen csak egy tisztességesen dolgozó nő.
Lehet, hogy az a nő tényleg csak játszik vele. És? Az élethez hozzátartoznak a szerelmi csalódások is. Amúgy, mit gondolsz, egy vele egyidős nő nem játszhat az érzelmeivel? Nem verheti át? Jaj, dehogynem!
Ha szerelmi csalódás éri, akkor majd maga alatt lesz, aztán túlteszi magát rajta. És leszűri belőle a tapasztalatokat.
Ha nagy cirkuszt csináltok vele emiatt, akkor simán odaköltözik a nőhöz. És onnantól örülhettek, ha fölveszi a telefont, ha hívjátok. Ugye ezt nem akarod?
Szerintem ne szólj a feleségednek. És a gyereknek se mondj többet semmit. Várd ki, hogy alakul. Kicsi az esély, hogy ebből tartós kapcsolat legyen, de ha az lesz, akkor fogadd el. De dönthettél annak idején a magad párkapcsolatáról, most pedig a fiadat engedd, hogy döntsön a sajátjáról.
K..vaelet, hogy te nem a ferj vagy, hanem a feleseg, es megtudtad hogy a fiacskad az kolleganodet d*gja... Az irasod annyira egyertelmuen noi, hogy nehezen tudnal meggyozni az ellenkezojerol.
Mellesleg pont nulla beleszolasod van...
14:
En mar nem fogok megvaltozni es nem erdekel a mai nagy liberalis felfogas a gyereknevelesrol. Amugy meg a kerdes az volt hogy tanacsot adjanak, nem pedig az hogy hogy viszonyulnak a fiamhoz.
-Ha nagy cirkuszt csináltok vele emiatt, akkor simán odaköltözik a nőhöz. És onnantól örülhettek, ha fölveszi a telefont, ha hívjátok. Ugye ezt nem akarod?-
En nem akarom de ha o igen, akkor allok elebe. Engem ugyan nem fog ezzel zsarolni a tulajdon fiam.
Azt biztos nem fogom engedni hogy ezzel a novel legyen. Az anyja lehetne.
17:
Mi van? A felesegem kolleganojerol van szo.
Ferfi vagyok, de lenyegtelen hogy mit gondolsz meg az is hogy milyen nemu vagyok. Itt a fiamrol van szo es arrol hogy epp elcseszi a fiatalkorat egy menopauza kuszoben allo r'bancert
Te, figyelj, mondok valami nagyon csúnyát.
Ez a fiatalember valószínűleg azért jár egy anyja-korú nővel, mert komplexusai vannak.
Nem kapta meg tőletek azt a szeretetet, elfogadást, amit kellett volna. Ez ordít eddigi kommentjeidből. Az külön árulkodó jel, hogy a feleségednek el se merted eddig ezt mondani, mert akkor még nagyobb balhé lenne. Szóval emiatt fiatoknak olyan partnerkapcsolata lett, amiben ő kvázi gyerek a partnere mellett. A másik meg nyilván anyáskodó hajlamú, így találtak egymásra.
Ha netán ez a kapcsolata szakítással végződik, esélyes, hogy a következő partnere is ehhez a korosztályhoz fog tartozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!