Mit tegyek? Hogy oldjam ezt meg?
Mi a szarnak tetted fel a kérdést? Te úgyis azt teszed amit kitalálsz. Kívánom a fiadnak, hogy mihamarabb el tudjon költözni. Itt jössz a droggal meg ezekkel, csak mert felszedett valakit, aki neked nem megfelelő. És az érdekel jaj mit szólnak. Kit érdekelnek mások? A képmutatóság elobbre
előbbre van a fiatoknál, gratulálok!
Ameddig az én házamban lakik bla bla: te akartál gyereket csinálni, nem ő akart oda születni. Hol a francban lakna, ha nem a te házadban? De ahogy elnézem, már úgysem sokáig. Ha van esze, vissza se néz rád.
Istenem ha te ennyire gáz vagy, el sem akarom képzelni, hogy a feleséged milyen lehet. Szegény fiad.
32
Engem nem erdekel hogy te mit gondolsz arrol hogy mihez van kozod. Azt hiszed ha 100an irjak, akkor erdekelni fog? Nem.
Es az se erdekel ha gaznak tartod.
33
Mert gondoltam hogy jo tanacsot fogok kapni nem kioktatast. Mert utobbira nincs szuksegem.
34
Menjen.az elso vonattal.
35
Nem fogok azert tamogatni egy erkolcstelen kapcsolatot hogy a kedves fiam a markaba rohoghessen. Igen, megeri. Ez van. Nem en valasztottam ezt az utat.
Milyen lazadas? Milyen szarnyak? En leverem a szarnyait es a kis lazadasat is. Nalam az en hazamban nem lazongunk.
"Azt hiszed ha 100an irjak, akkor erdekelni fog? Nem."
Akkor mi a francnak írsz ide?
Igenis kaptál egy csomó jó tanácsot.
Szóval ha a fiad amúgy is menjen, ahova akar, akkor itt csak arról van szó, hogy csakazértis a te akaratod érvényesüljön. Nem a fiad a gond, nem is a negyvenes barátnője, hanem hogy egyszer az életben nem úgy van, ahogy te azt elképzelted.
A leendő feleségét is biztos majd te akarod megdugni először, hogy megállapítsd, számodra megfelel-e.
Szerintem mond el az asszonynak lehet hogy ő nem akkora idióta mint te vagy, lehet hogy neki van annyi esze hogy a fia fontosabb...
Csoda hogy a fiad egyetemre jár mikor ilyen okos az apukája.
Menj és beszélj a nővel és hátha az lesz az utolsó csepp a pohárban a fiad számára, és talán megszabadul tőled. Remélem minél hamarabb eljön az a pillanat hogy ott hagy téged.
Ui ha azt hiszed hogy nem hagy ott, nagyot tévedsz... Én is egyetemista voltam amikor elegem lett szóval diákhitel albérlet és vissza se néztem azóta sem. Most jó az életem és nincs egy gyökér akit el kellene viselnem...
Oke, azért lelőni egyiket sem kéne, ez itt nem az arab világ, és nem is a maffia.
Téged szeretett valaha valaki?
Tudod, milyen érzés az?
Hát a feltétel nélküli elfogadást érezted valaha? Ami a szeretet lényege...??
Mondd, miért gyűlölöd ezt a srácot?
Miért lesz jó, ha többé rátok se néz majd? Esetleg az egyetemet is otthagyja és elmegy melósnak, csak kapjon levegőt tőletek.
Te tudod, igaz-e vagy trollkodás amit írtál, de ha a valóság, akkor nagy a baj, és ha komolyan gondolod, a ti családotok jobban járt volna egy kutyával meg egy klikkerrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!