Ha ilyet vallana be a lányod, mit gondolnál róla, a helyzetről? Elítélnéd?
Anyukámmal alapvetően elég szoros, közeli a viszonyunk, viszont fiúügyekről nehezen beszéltem neki mindig... Azért, mert hamar beleélte magát mindenbe, aztán még fél év múlva is arról a srácról kérdezett, akivel már egyáltalán nem is beszélgettünk, meg semmi. Most meg olyan helyzetbe kerültem, hogy jól jönne a tanácsa, vagy legalább ha valakinek elmondhatnám, mizu. De közben félek is, hogy esetleg elítélne, eltiltana az illetőtől... Mert minden megvan benne, amitől egy pasi red flag lehet.
Idősebb nálam, tanít(ott) az egyetemen, majdnem 50 éves és se gyerek, se feleség, se család. Nem feküdtünk még le egymással, de szoktunk találkozgatni, most a két ünnep között is eljött, ma is voltunk ebédelni, kirándulni itt a környéken, heti 2-3x általában összefutunk. Nem tudok erről senkinek beszélni, mert az egyetemi barátnőim, csoporttársaim pletykásak, 2 percen belül tudná az egész évfolyam. A külsős barátnőim meg úgyis azt tanácsolnák, hogy csináljam, amíg jól esik/kényelmes... De én meg nem ilyen vagyok, nekem pl. egy csókhoz is kell valamennyi érzelem, vonzalom. A sztereotípiáktól is tartok, hogy azt gondolnák, hogy bármiféle előny vagy pénz miatt érdekel, pedig ez nem igaz. Kb. ha csak meglátom, már akkor repdesnek a pillangók a gyomromban, mindig azonnal egy hullámhosszon vagyunk. Kérdezte ma, hogy februártól volna-e kedvem az egyik cégénél lenni, mint gyakornok. Ehhez is lenne kedvem, mert alapjáraton sem könnyű bekerülni, érdekel is az a vonal, de közben nem tudom, mennyire jó ötlet. Szóval több ilyen kérdés van, amiben bizonytalan vagyok.
Ebbe szeretném beavatni anyukámat, de mint írtam, félek attól, hogy ő is csak a sztereotípiával jönne, nem az adott helyzetet nézné. Csak mégis jó lenne beszélni erről valakivel, akiben bízom és tudom, hogy 30 perc múlva nem ecseteli másoknak, mint a legújabb pletykát.
(21 éves vagyok, ha ez számít valamit.)
Most naponta lesz ilyen fiatal lány-öreg pasi kérdés?
Ehhez nem kell az anyádnak lenni, minden normális ember azt fogja mondani, hagyd már ezt az egészet. És menj el pszichológushoz, kikezeltetni az apakomplexusod.
Mit várnál, komoly kapcsolatot egy 50 évessel? Vagy dugni egy 50 évessel? Ne már, nem normális egyik sem, nem igaz, hogy nem találsz egy pasit 30 éves korral bezárólag.
Ne haragudj, de még nagyon kölyök vagy hozzá, még én is 25 évesen. Én alapjáraton szigorúan kezelem a korkülönbséget a párválasztás esetén.
Tudom, sokak szerint nem számít a kor, de azért mindennek van határa szerintem.
Ha a fiam jönne össze a tanárnőjével, MINDENBEN (anyagiak, igazolás, lakás üresen, ...)támogatnám őket, és boldog lennék, büszke a kis tökire.
Ha a lányom kezdene a férfi tanárával, kirúgatnám a férget. Mert visszaél a hatalmával. Vagy, ha lenyomná a "Szeretem a lányát..." dumát, akkor megmondanám rendben! Azonnali hatállyal mondjon fel! Ha nem, per + sajtó.
Azért 30 év nincs köztünk, 24-ről van szó.
Tudom, mindenki ezzel jön ilyen helyzetben, de nem látszik "öregnek". Ad magára, sportol, jól öltözködik. Ne valami pocakos öregurat képzeljetek el, akinek az a napi mozgás, hogy elcsoszog lottózni.
Nem az a lényeg, hogy néz ki. Akkor is 50 éves. 50.
Egy 12 éves is nézhet ki 17-nek, de attól még 12 marad belül, és egy normális ember így áll hozzá.
Lehet, hogy repes a gyomrod, ha meglátod, de ha jó ember lenne, akkor nem nyomulna egy hallgatójára korkülönbségtől függetlenül se, (bár az is megér egy misét, hogy egy több diplomával rendelkező, tehát feltételezhetően intelligens és művelt, 50-es ember miért nem tud a saját korosztályában lévő nőkhöz kapcsolódni csak a gyerekeinek, unokáinak megfelelő korosztályhoz) mert ez hatalommal való visszaélés. Normális országokban büntetendő cselekedet. Kicsit korrupció, kicsit szexuális visszaélés.
Gondolj csak bele! Felel a jegyeidért, felel az előmeneteledért, elvehet és nyújthat rengeteg szakmai lehetőséget teljesen önkényesen. Durva alá-fölérendeltségi viszonyban álltok, ő nem egy partner számodra, hanem egy tekintély, aki már fitogtatja ezt a tényt, hiszen gyakornoki állással akarja bevásárolni magát a lábad közé. Tényleg egy olyan gátlástalan, erkölcstelen emberrel akarsz együtt lenni, aki egy ekkora lehetőséget nem a képességeik szerint oszt szét a hallgatói között, hanem protekció által? Ha nem akarna felszedni vagy megdgni, akkor is neked ajánlotta volna fel, vagy annak a másik lánynak, akit ebben az esetben helyetted akarna felszedni vagy megdgni? Ne áltasd magad azzal, hogy a lelkedet és az eszedet szereti, hogy jobban tisztel, mint egy prostituáltat.
Ez olyan, mintha egy pszichiáter hajtana a betegeire. Etikátlan és undorító, kihasználó viselkedés. Ilyet csak egy piszok disznó csinál. Valószínűleg nem is az első és nem is az utolsó vagy, akivel ezt teszi.
Tartsd ennél többre magadat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!