Ha ilyet vallana be a lányod, mit gondolnál róla, a helyzetről? Elítélnéd?
Anyukámmal alapvetően elég szoros, közeli a viszonyunk, viszont fiúügyekről nehezen beszéltem neki mindig... Azért, mert hamar beleélte magát mindenbe, aztán még fél év múlva is arról a srácról kérdezett, akivel már egyáltalán nem is beszélgettünk, meg semmi. Most meg olyan helyzetbe kerültem, hogy jól jönne a tanácsa, vagy legalább ha valakinek elmondhatnám, mizu. De közben félek is, hogy esetleg elítélne, eltiltana az illetőtől... Mert minden megvan benne, amitől egy pasi red flag lehet.
Idősebb nálam, tanít(ott) az egyetemen, majdnem 50 éves és se gyerek, se feleség, se család. Nem feküdtünk még le egymással, de szoktunk találkozgatni, most a két ünnep között is eljött, ma is voltunk ebédelni, kirándulni itt a környéken, heti 2-3x általában összefutunk. Nem tudok erről senkinek beszélni, mert az egyetemi barátnőim, csoporttársaim pletykásak, 2 percen belül tudná az egész évfolyam. A külsős barátnőim meg úgyis azt tanácsolnák, hogy csináljam, amíg jól esik/kényelmes... De én meg nem ilyen vagyok, nekem pl. egy csókhoz is kell valamennyi érzelem, vonzalom. A sztereotípiáktól is tartok, hogy azt gondolnák, hogy bármiféle előny vagy pénz miatt érdekel, pedig ez nem igaz. Kb. ha csak meglátom, már akkor repdesnek a pillangók a gyomromban, mindig azonnal egy hullámhosszon vagyunk. Kérdezte ma, hogy februártól volna-e kedvem az egyik cégénél lenni, mint gyakornok. Ehhez is lenne kedvem, mert alapjáraton sem könnyű bekerülni, érdekel is az a vonal, de közben nem tudom, mennyire jó ötlet. Szóval több ilyen kérdés van, amiben bizonytalan vagyok.
Ebbe szeretném beavatni anyukámat, de mint írtam, félek attól, hogy ő is csak a sztereotípiával jönne, nem az adott helyzetet nézné. Csak mégis jó lenne beszélni erről valakivel, akiben bízom és tudom, hogy 30 perc múlva nem ecseteli másoknak, mint a legújabb pletykát.
(21 éves vagyok, ha ez számít valamit.)
Ajánlom figyelmedbe. Oktatóvideó a párkapcsolati erőszak figyelmeztető jeleiről:
28.
"Arrogáns vagy, rasszista és hímsoviniszta."
Imádlak! :) Pontos diagnózis.
Ha jót akarsz magadnak, ebbe nem mész bele! Nem akarsz így járni, mint ez a kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!