Mennyit illene hazaadnom?
20 éves vagyok, havi nettó 300 körül keresek, még otthon lakom Anyumékkal.
Általában megveszem magamnak a kaját hétköznap, és nincsenek túl nagy igényeim e tekintetben, de ha főznek akkor én is eszem, ők is ragaszkodnak hozzá, pl most karácsonykor.
Összesen rezsivel mennyi a reális?
Tudom ezt vele kell megbeszélnem,de érdekelne ismeretlenek véleménye.
Ez nem illik kérdése!
Van olyan szülő, aki egy vasat sem fogadna el, csak rakosgasd el magadnak, másnak meg komoly segítség bármennyi is, hogy fent tudja tartani a háztartást, meg kell beszélni.
"Ez nem illik kérdése!
Van olyan szülő, aki egy vasat sem fogadna el, csak rakosgasd el magadnak, másnak meg komoly segítség bármennyi is, hogy fent tudja tartani a háztartást, meg kell beszélni."
Dehogyen "illik kérdése". Ha erkölcsi alapon vizsgáljuk akkor pont hogy a kérdezőnek nem szabad néznie mennyi pénze van a szüleinek hanem fel kell ajánlania. Természetesen ha azt mondják nem kell, nincs rá szükségünk onnantól kezdve rendben van. Irreleváns és másnak mennyi van.
2-es Ok, de mennyit, szólt a kérdés, amire te sem válaszoltál!
Nem lehet tudni, milyen színvonalon, hol élnek, hányan, lehet bármilyen összeg reális, akár a kérdező teljes fizetése is. Akkor ajánlja fel azt?
Akkor egyikünk sem a kérdésre válaszolt pontosan. De szerintem maga a kérdés is kicsit bugyuta. Ha erkölcsi-morális alapon akarjuk megválaszolni akkor a kérdező leírja hogy mennyi az annyi, mennyibe kerül a szüleinek a rezsi, és ebből tök jól meg lehet mondani mennyit illik bele adni. Anélkül az infó nélkül én arra koncentráltam hogy egyáltalán akar e adni vagy nem.
De ha tényleg arra kíváncsi mennyit. Akkor egyszerűbb lett volna négyzetmétert írni és a ház egyéb adatait amiből sacc/kb meg lehet mondani mennyibe kerül a fűtése.
"Neha meglepodok miket látok"
Én is.
6os támogatják, otthon lakhat.
Kérdező, én ekkora fizuból 80 ezret adtam haza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!