Mennyit illene hazaadnom?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, havi nettó 300 körül keresek, még otthon lakom Anyumékkal.

Általában megveszem magamnak a kaját hétköznap, és nincsenek túl nagy igényeim e tekintetben, de ha főznek akkor én is eszem, ők is ragaszkodnak hozzá, pl most karácsonykor.

Összesen rezsivel mennyi a reális?

Tudom ezt vele kell megbeszélnem,de érdekelne ismeretlenek véleménye.

2022. dec. 23. 01:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem illik kérdése!

Van olyan szülő, aki egy vasat sem fogadna el, csak rakosgasd el magadnak, másnak meg komoly segítség bármennyi is, hogy fent tudja tartani a háztartást, meg kell beszélni.

2022. dec. 23. 01:43
 2/38 anonim ***** válasza:
27%

"Ez nem illik kérdése!

Van olyan szülő, aki egy vasat sem fogadna el, csak rakosgasd el magadnak, másnak meg komoly segítség bármennyi is, hogy fent tudja tartani a háztartást, meg kell beszélni."

Dehogyen "illik kérdése". Ha erkölcsi alapon vizsgáljuk akkor pont hogy a kérdezőnek nem szabad néznie mennyi pénze van a szüleinek hanem fel kell ajánlania. Természetesen ha azt mondják nem kell, nincs rá szükségünk onnantól kezdve rendben van. Irreleváns és másnak mennyi van.

2022. dec. 23. 01:48
 3/38 anonim ***** válasza:
99%

2-es Ok, de mennyit, szólt a kérdés, amire te sem válaszoltál!

Nem lehet tudni, milyen színvonalon, hol élnek, hányan, lehet bármilyen összeg reális, akár a kérdező teljes fizetése is. Akkor ajánlja fel azt?

2022. dec. 23. 01:56
 4/38 anonim ***** válasza:
22%

Akkor egyikünk sem a kérdésre válaszolt pontosan. De szerintem maga a kérdés is kicsit bugyuta. Ha erkölcsi-morális alapon akarjuk megválaszolni akkor a kérdező leírja hogy mennyi az annyi, mennyibe kerül a szüleinek a rezsi, és ebből tök jól meg lehet mondani mennyit illik bele adni. Anélkül az infó nélkül én arra koncentráltam hogy egyáltalán akar e adni vagy nem.

De ha tényleg arra kíváncsi mennyit. Akkor egyszerűbb lett volna négyzetmétert írni és a ház egyéb adatait amiből sacc/kb meg lehet mondani mennyibe kerül a fűtése.

2022. dec. 23. 02:01
 5/38 anonim ***** válasza:
95%
Mert ha 100 ezeret költenek kajára és ő ebbe 10 ezret akar bele adni az szerintem pofátlanság, de ha náluk is a szegénység bassza a nyomort és 30 ezerből esznek havonta akkor lehet hogy a 10 ezer is sok.
2022. dec. 23. 02:02
 6/38 anonim ***** válasza:
34%
Semennyit. 20 evesen ok tamogassanak, ne te fizess lakbert. Neha meglepodok miket latok
2022. dec. 23. 02:28
 7/38 anonim ***** válasza:
30%

"Neha meglepodok miket látok"

Én is.

2022. dec. 23. 02:37
 8/38 anonim ***** válasza:
22%
20evesen magadnak gyujccsed a penzed ha a terhukre leszel ugy is szolnak ezen ne is gondolkodja
2022. dec. 23. 02:48
 9/38 anonim ***** válasza:
58%
80 ezret.
2022. dec. 23. 04:01
 10/38 anonim ***** válasza:
83%

6os támogatják, otthon lakhat.

Kérdező, én ekkora fizuból 80 ezret adtam haza

2022. dec. 23. 05:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!