Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha anyátok...

Mit tennétek ha anyátok turkálna a személyes dolgaitok között?

Figyelt kérdés

Elolvassa a leveleimet üzeneteimet amig dolgozni vagyok.Nincs se haverom se barátnőm mert mindenkit elüldöz mellőlem,mert neki senki nem felel meg.Elköltözni nem tudok mert minden pénzt ebbe a házba raktam. Minden házimunkát velem csináltat meg ,kivéve a főzést mert azt nem tudok.

32F

#Otthoni terror
2022. nov. 30. 07:57
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
79%
Ha beírta az #otthoni terror kulcsszót,akkor valószínűleg tényleg terrorizálva van.És akkor segítség kell.Kérdés,hogy mennyire hallgat majd a kérdező a hasznos tanácsokra,meg meri-e lépni az elköltözést...
2022. nov. 30. 10:35
 42/53 anonim ***** válasza:
98%

#39, igen. Hasonlókon mentem keresztül. Amikor azt mondtam, hogy vége - és tényleg elvágtam minden szálat -, az anyámnak az amúgy is töredezett szelfje összeroskadt és pszichiátriára került. Addig az tartotta össze, hogy a nárcisztikus kielégülését az én basztatásomból nyerte.

De aki ezen nem megy keresztül - és nekem is sok év tanulás plusz terápia van emögött-, az nem érti ezt. És könnyen vagdalkozik azzal, hogy állj ki magadért, költözz el, üvöltsd le a fejét, stb. Ezek az anyák már a méhükben elkezdik manipulálni a kölyküket.

2022. nov. 30. 10:35
 43/53 anonim ***** válasza:
6%

"Ha beírta az #otthoni terror kulcsszót,akkor valószínűleg tényleg terrorizálva van."

LooooL

2022. nov. 30. 10:37
 44/53 anonim ***** válasza:
80%
Semmi "loool",ez nagyon nem vicces.
2022. nov. 30. 10:39
 45/53 anonim ***** válasza:
6%

Ha elköltöznék kitörne a világháború. Meg nem is hagyná.Nem lenne egyszerű.

khm, gondolom, azon aggódsz, hogy ugrik az örökség, mert eltartásit köt valakivel, ha te rá se nézel.

2022. nov. 30. 10:39
 46/53 anonim ***** válasza:
97%
#45, az ilyen anyák ezt meg is teszik. Még a halálukkal (és az után is) büntetik a gyereküket. Mesélhetnének a terapeuták..
2022. nov. 30. 10:42
 47/53 anonim ***** válasza:
18%
46, és ezzel mi a gond, ha arra hagyja, aki gondoskodik róla?
2022. nov. 30. 10:44
 48/53 anonim ***** válasza:
81%

Akinek ez nem tűnt volna fel, ez nem egy valódi kérdes.

Néhány naponta feltűnik itt valamilyne változatban, évek óta.

Egy a sok állandó gyakori kérdések közül, mint a gazdag lány vagy az alapítványi iskola.

2022. nov. 30. 10:51
 49/53 anonim ***** válasza:
96%
47es ez most komoly kérdés?! Az anyukája nem egy cuki, aranyos, gondoskodó, lelkileg egészséges szülő, hanem egy manipulatív, zsarnokoskodó, nagy gyerek, aki nem hagyja a fiát élni és levegőhöz jutni. Már bocs, de hiába az anyja, az ilyen nem érdemel mindenható gondoskodást, és nem, nem lehet azzal jönni, hogy de hát megszülte és adott neki házat a feje fölé és ételt az asztalra. Ez a MINIMUM, amit egy szülőnek biztosítani KELL jogilag a gyermekének. A gyerek semmivel sem tartozik a szüleinek.
2022. nov. 30. 10:57
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem is hagyná :D És, kit érdekel, mit vernyákol? Vagy pisztolyt fog rád, ha elmész?

Hagyjuk már. Nálunk öngyilkossággal fenyegtőzés volt a vége - azt hiszed akár egy másodpercig is visszatartott a költözéstől? Na, épp ellenkezőleg, az volt a pont, amikor biztossá vált, hogy ilyen emberekkel nem akarok együtt élni.

2022. nov. 30. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!