Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha anyátok...

Mit tennétek ha anyátok turkálna a személyes dolgaitok között?

Figyelt kérdés

Elolvassa a leveleimet üzeneteimet amig dolgozni vagyok.Nincs se haverom se barátnőm mert mindenkit elüldöz mellőlem,mert neki senki nem felel meg.Elköltözni nem tudok mert minden pénzt ebbe a házba raktam. Minden házimunkát velem csináltat meg ,kivéve a főzést mert azt nem tudok.

32F

#Otthoni terror
2022. nov. 30. 07:57
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
93%
Az a probléma,hogy el kell költözz,és hezitálsz,hogy meg merd-e lépni,mert szerintem magas szintű érzelmi manipuláció és lelki terror áldozata vagy.Igazam van?
2022. nov. 30. 10:14
 32/53 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi.Ha elköltöznék kitörne a világháború. Meg nem is hagyná.Nem lenne egyszerű.
2022. nov. 30. 10:16
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gondolkozz már!! Mi az hogy nem hagyná? Felnőtt ember vagy, senkinek sem tartozol magyarázattal. Kitörne a háború. És?! Törjön ki, csapja ki a hisztit, duzzogjon, toporzékoljon, kit érdekel. Ne hagyd magad!!! Költözz el, csak így tudsz leszakadni anyáról, előbb-utóbb talán ő is be látja, hogy ha így viselkedik, elveszít téged örökre,de ahhoz az kell, hogy ne hagyd magad zsarolni, lépni kell. Ha nem megy, tessék megkeresni egy szakembert, de ehhez tenni kell, nem sajnálkozni. Itt neked is van bőven felelősséged, felnőtt emberként nem kenhetsz mindent anyádra, hogy ő nem hagy stb.
2022. nov. 30. 10:20
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
De olyan nincs hogy nem hagyná.Felnőtt férfi vagy,mi az hogy nem hagyná.Bezárna a lakásba?Utánad menne az albiba?Ugyanmár.
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem hagyná?

Rendőröket küldene utánad?

Ne viccelj már, kimegy a rendőrség, te meg azt mondod, hogy jól vagy, és ne mondják meg anyukádnak, hogy hol laksz.

Amúgy nagyon egyszerű, nem látványosan kell elköltözni, nem tudom, hogy mennyi ruhád, használati tárgyad, stb-d van, de én kivennék egy pár nm-es pincét/raktárat, és abba kezdeném el apránként elvinni a dolgaimat, majd, ha már annyira üres a szoba, hogy nem feltűnő, és megvan 1 körrel, akkor gyorsan elköltöznék (ha ennyire tartasz tőle)

A másik, hogy esetleg befizetsz neki egy wellness hétvégét valahova, nem drágák ezek, majd hétvége alatt elköltözöl.

36/53 anonim ***** válasza:
96%
Minden második cucc közé tennék egy használt kotont amit an*l sz*xre használtam.
2022. nov. 30. 10:21
 37/53 anonim ***** válasza:
98%
Jajj, én tudom mi lenne, elköltözne a kérdező, és az anyja naponta hívná, hogy hol és hogy lesz öngyilkos, nem bírná, és hazaköltözne...
2022. nov. 30. 10:21
 38/53 anonim ***** válasza:
94%
Itt szakember kell,valószínűleg Stockholm szindrómád van.
2022. nov. 30. 10:23
 39/53 anonim ***** válasza:
98%
Ne diagnosztizálj tévesen 38as,ez nem Stockholm szindróma, hanem egy bántalmazó kapcsolat, mérgező, érzelmileg éretlen szülő, aki valószínűleg nárcisztikus is, és érzelmileg manipulálja a gyermekét, hogy örökre gyerekszerepben tartsa és sose nőhessen fel, így nem kell szembesülnie anyának az egyedüllét, az elhagyástól való félelmével. Ide valóban szakember kell, mert az ilyen anyák simán bejátszák, hogy öngyilkosok lesznek, szó szerint belebetegszenek az elhagyásba.
2022. nov. 30. 10:28
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,nem vagyunk szakemberek,de ez akkor sem normális,hogy egy felnőtt ember ennyire tartson az anyjától.Segítség kell neki.
2022. nov. 30. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!