Mit tennétek ha anyátok turkálna a személyes dolgaitok között?
Elolvassa a leveleimet üzeneteimet amig dolgozni vagyok.Nincs se haverom se barátnőm mert mindenkit elüldöz mellőlem,mert neki senki nem felel meg.Elköltözni nem tudok mert minden pénzt ebbe a házba raktam. Minden házimunkát velem csináltat meg ,kivéve a főzést mert azt nem tudok.
32F
Mi az, hogy nem hagyná?
Rendőröket küldene utánad?
Ne viccelj már, kimegy a rendőrség, te meg azt mondod, hogy jól vagy, és ne mondják meg anyukádnak, hogy hol laksz.
Amúgy nagyon egyszerű, nem látványosan kell elköltözni, nem tudom, hogy mennyi ruhád, használati tárgyad, stb-d van, de én kivennék egy pár nm-es pincét/raktárat, és abba kezdeném el apránként elvinni a dolgaimat, majd, ha már annyira üres a szoba, hogy nem feltűnő, és megvan 1 körrel, akkor gyorsan elköltöznék (ha ennyire tartasz tőle)
A másik, hogy esetleg befizetsz neki egy wellness hétvégét valahova, nem drágák ezek, majd hétvége alatt elköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!