Mit tennétek ha anyátok turkálna a személyes dolgaitok között?
Elolvassa a leveleimet üzeneteimet amig dolgozni vagyok.Nincs se haverom se barátnőm mert mindenkit elüldöz mellőlem,mert neki senki nem felel meg.Elköltözni nem tudok mert minden pénzt ebbe a házba raktam. Minden házimunkát velem csináltat meg ,kivéve a főzést mert azt nem tudok.
32F
Költözz el.
Nekem 21 évesen sikerült meglépni ezt a hatalmas feladatot :D
De, el tudnál költözni, ha akarnál.
Nekem sem volt igazán sok pénzem, amikor leléptem, mégis sikerült (egy szobám volt, társbérlet, de inkább 20 m2 és közös fürdő másokkal, mint az, ami otthon ment).
Ez így nem élet,ez egy mérgező gyerek-szülő kapcsolat.Valami oka kell legyen,hogy idáig fajultak a dolgok,kérdező,14 éve nagykorú vagy,miért hagytad hogy ennyire rád telepedjen és irányítson?
Balhé van ha nem időben mész haza?Hát ezentúl nr menj haza időben,lássuk mit lép.Remélem,kulcsod van a lakáshoz.
Ha kiírtad ide ezt a kérdést,azt jelenti,te is érzed,hogy ez így nem jó,és változtatni kellene.Legfontosabb hogy ne engedelmeskedj neki.Azt nem írtad hányan éltek abban a házban,édesapa,testvérek vannak? Vagy csak ti ketten.
Értem.Tehát innen ered az egész,amúgy gondoltam,hogy édesapa hiányzik,innen ered ez a görcsös ragaszkodás feléd,szerintem fél,hogy te is lelépsz,cserben hagyod,mint anno az édesapád.
Nehéz menet lesz egy ilyen mártír anyával,de lépd meg,beszélj vele,biztosítsd a szeretetedről,hogyha elmész is,nem hagyod cserben,stb stb
Mondd meg neki hogy engedje hogy felnőtté válj,engedje élni a saját életedet.
Nekem az exem ilyen, mi azért mentünk szét, mert az anyja mindig cukiskodott neki, mikor ott voltam, ha meg nem, akkor átment hárpiába.
Ha az elköltözésről volt szó, akkor pszichésen nagyon nyomta, hogy "én nevellek egyedül 9 éves korod óta, egy férfi sem volt az életemben, képes lennél itt hagyni?"
Nem volt rá képes, velem sem akart összeköltözni, max én költözök oda, de az a feltétele, hogy úgy ugrok, ahogy az anyja fütyül.
Nem volt hosszúéletű kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!