Kiderult, hogy anyam a hatam mogott szidja a parom, akivel ket eve egyutt elek, es akivel szemelyesen mezes-mazos. hogyan reagaljam le?
rokontol hallottam vissza. azutan beszeltem a tesommal es kiderult, hogy neki is szidja
pedig a parom ultra kedves vele
ingyenelonek, naploponak titulalta, mert most eppen nincs munkaja. de ha engem nem zavar es megelunk - es mint eddig most is ugyanugy tamogatom anyamat is. szoval nem ertem.
Ugy gondolja tobb penz jutna ora, ha a parodat nem kellene eltartanod.
Parom anyja is ilyen volt, egnak allt a haja, ha eppen nem neki adott kolcson, hanem ram mert kolteni egy keveset.
Ne haragudj, de ez egy rossz kifogas hogy "jelenleg nincs munkaja"😀
El lehet menni segedmunkasnak epitkezesre, gyarba, portasnak, hagy ne soroljam. Ha mar az embernek nosulni volt esze.
Utolsónak mondanám, hogy nem kötelessége mindenkinek dolgozni és vannak háztartások, ahol ez egy bevett és bevált életmód, hogy csak az egyik fél dolgozik. Nem értem miért kellene valakinek gyárba menni robotolni, ha a párjának teljesen megfelel az egyik otthon-másik dolgozik felállás.
Az már más kérdés, hogy ez elég kockázatos az otthon maradó fél részérōl, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!