Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha anyátok...

Mit tennétek ha anyátok turkálna a személyes dolgaitok között?

Figyelt kérdés

Elolvassa a leveleimet üzeneteimet amig dolgozni vagyok.Nincs se haverom se barátnőm mert mindenkit elüldöz mellőlem,mert neki senki nem felel meg.Elköltözni nem tudok mert minden pénzt ebbe a házba raktam. Minden házimunkát velem csináltat meg ,kivéve a főzést mert azt nem tudok.

32F

#Otthoni terror
2022. nov. 30. 07:57
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
100%

Első körben lezárnám minden dolgomat. Ami fontos, vagy beleolvashat és fizikai alapú, annak valami lakatolható ládát, ami digitális, ott bedig egy jelszót, pinkódot raknék fel.

Azzal, hogy neki ki felel meg, nem kell foglalkozni, szerencsére nem ő van/lesz vele, hanem Te.

Házimunkát meg képességekhez mérten kéne felosztani, ki mit csinál, ha együtt éltek. Az, hogy te mindent ő meg "csak" főz, az nem opció.

Ezeken felül írtad ugyan, hogy nem tudsz elköltözni de én nagyon rajtalennék a témán, akárhogy is, mert amiben jelenleg élsz az nem tartható fenn.

Ui: Hasonló helyzetben vagyok/voltam, nálam ezek váltak be.

2022. nov. 30. 08:17
 2/53 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi töketlen van ebben az országban, te jó ég!
2022. nov. 30. 08:19
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen ez azért elég durva ,hogy írod,hogy ennyire elnyom,megszabja mit tehetsz és mit nem,sőt,veled végezteti a házimunkát,mi az,hogy végezteti,mi lenne,ha nem végeznéd el?Szobafogsàg?

Mit tehetsz?Először is ülj le vele beszélgetni,és szabd meg nagyon nyomatékosan a határokat.Ne olvassa el a leveleidet,ne másszon be az intim szférádba,ha ez nem segìt,költözz el,anyád pedig adja vissza a pénzt,amit a házba fektettél.

2022. nov. 30. 08:53
 4/53 A kérdező kommentje:
Beszélni nem lehet vele,próbáltam már többször id. Ordibál ,toporzékol és azt mondja neki ehez joga van.
2022. nov. 30. 08:56
 5/53 A kérdező kommentje:
Egy perc nyugtom nincs tőle,minden időmet beosztja.Ha nem érek haza időben itt a világ vége.
2022. nov. 30. 08:58
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
#4, akkor zárd le pin kóddal a technikai dolgokat.
2022. nov. 30. 08:59
 7/53 anonim ***** válasza:
92%
A saját fegyverével kell visszavágnod, abból ért ugyanis egyedül.Toporzékol?tedd te is. Ordít? tedd te is. Ugyanazt kell leutánozni, amit ő csinál, csak kicsit vehemensebben. Ebből érteni fog. Neki joga van beletúrni a cuccaidba? Hát akkor neked is.. forgasd ki a szekrényeit. Ha őrült módon viselkedik, játszd el te is az őrültet. Hatni fog.És ezentúl soha ne menj haza "időben". Meg kell hogy szokja .
2022. nov. 30. 09:03
 8/53 anonim ***** válasza:
57%
Aha, de az rendben lenne hogy ő csinálna minden házimunkát, mert nő. Ha te 32 vagy (és a nyakán élsz) nem lehet már fiatal. Teljesen rendben van hogy nem játszik csicskát neked... Gondolom puskát se fogott senki a fejedhez hogy ne költözz, úgy gondoltad kényelmes így.
2022. nov. 30. 09:14
 9/53 anonim ***** válasza:
58%
És jól értettem? Úgy gondoltad, a nődet IS anyád nyakára viszed? Meg is értem miért marja el a csajaidat. Te is elég lehetsz koloncnak.
2022. nov. 30. 09:16
 10/53 anonim ***** válasza:
59%
Kérdést írnék ki a gyakorira.
2022. nov. 30. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!