Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka kicsi fia típusról...

Anyuka kicsi fia típusról tapasztalata?Mik a legtipikusabb tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit és kicsit furcsának tartom. Az anyukájával él,30 éves.

Miből lehet leszűrni, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról és fordítva sem?

Volt valakinek ilyen kapcsolata?

Én nagyon nem szeretném megtapasztalni..

2022. nov. 23. 08:18
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
84%
😂😂
2022. nov. 23. 15:15
 52/59 Darius- ***** válasza:
92%
Ha mar eldontotted nem szeretnéd megtapasztalni minek a kérdés ? Minek vagy vele ? Nincs amit ezzel foglalkozni, mert az ilyeneket messzirol kell kerulni, mert ha lesz kapcsolat, akkor is ot részesiti majd elonyben. Én mar 18 éves koromtol azonmod hogy lehetett leszakadtam tole halistennek.
2022. nov. 23. 20:12
 53/59 A kérdező kommentje:
A megerősítés miatt kellett a kérdés,hogy ne érezzem igazságtalannak bár majdnem biztos vtam benne hogy jól gondolom
2022. nov. 23. 20:16
 54/59 Darius- ***** válasza:
90%
Igy van jol gondolod, szerintem is. Keress olyan part, aki mar felnott lélekben is.
2022. nov. 23. 20:35
 55/59 anonim ***** válasza:
89%
Igen, jól írja 52, aki nem szakadt le már fiatalkorában, magától, az már akkor se fogja megtenni, ha kikéri valaki anyucitól. Lakhatásból persze nem lehet kiindulni, az én férjem például 18 éves korától kollégiumban lakott, tehát más jelekre kellett volna figyelni, hogy én is időben kapcsoljak.
2022. nov. 23. 20:41
 56/59 A kérdező kommentje:
És ezzel a nagy baj az,hogy amit tudok ezekrol a viszonykrol,at anyukak vegig harcolnak,artanak es ezek a fajta fiuk anyukanal adnak igazat,barmit tesznek jo embernek tartjak es mindig anyuka marad a legfontosabb,az anyuka kerese es elvarasai.ez ugy belejuk lehet kodolva vagy nebelve hogy soha nem javulna a helyzet
2022. nov. 23. 20:52
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
56,igen és ez általában az anyák halála után sem változik. Ez sírig kíséri azt, aki nem tud leválni
2022. nov. 23. 22:23
 58/59 A kérdező kommentje:
Kirazott a hideg..brr
2022. nov. 23. 22:27
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
56. Pontosan jól látod. Az én párom is ilyen, anyuci így, anyuci úgy, az a szent, amit anyuci kiejt a száján, anyuci aktuális hisztije szerint kell cselekednie mindenkinek a környezetben, anyucihoz szinte naponta be kell jelentkezni... Lassan ráveszem magam a szakításra, csak közben meg amúgy vannak olyan tulajdonságai is a páromnak, amik miatt szeretem. De ez az anyuci-dolog már az agyamra megy, anyuci nélkül még a Föld is megállna forogni. Nem javaslom, hogy belekezdj, mert ez nem egy normális párkapcsolat.
2022. nov. 24. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!