Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka kicsi fia típusról...

Anyuka kicsi fia típusról tapasztalata?Mik a legtipikusabb tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit és kicsit furcsának tartom. Az anyukájával él,30 éves.

Miből lehet leszűrni, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról és fordítva sem?

Volt valakinek ilyen kapcsolata?

Én nagyon nem szeretném megtapasztalni..

2022. nov. 23. 08:18
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
19%
Így van kérdező, dobd a pasit, nem kellesz te oda... Vannak normális nők is, nem kombinálós pi.csák.
2022. nov. 23. 09:48
 22/59 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg fura a pasi. Én megkerdézném a jövőbeli terveiről, hogyan gondolkodik a párkapcsolatról, elköltözés otthonról, majd összeköltözés más helyen, vagy azt is otthon anyuval gondolja? Mit csinál otthon? Önellátó? Vagy főznek mosnak rá, takarítanak helyette?

Mondjuk már az para, hogy randi közben az anyja hívogatja többször is, és a pasi minduntalan fel is veszi neki... Hát nem tudom kérdező, nagyon jó pasinak kell lennie ahhoz, hogy ezt eltűrd (mármint kívül-belül értem)

2022. nov. 23. 09:50
 23/59 anonim ***** válasza:
87%
Először én is azt hittem a kérdezőről kérdés alapján, hogy egy buta kislány, de lehet igaza van, és defektes a csávó.
2022. nov. 23. 09:52
 24/59 A kérdező kommentje:
22#mosnak, főznek rá és a saját szobájában is az anyukája teszi ki a családi képeket
2022. nov. 23. 09:52
 25/59 A kérdező kommentje:
Mármint a fiú szobájában. Anyuka még a leveleit is felbontja
2022. nov. 23. 09:53
 26/59 A kérdező kommentje:
Azt is mesélte, hogy sokat betegeskedett, és az anyukája ápolta gyerekkorában, azóta az anyukája ezt nagyon sokszor említi neki, ha valamire nemet mond
2022. nov. 23. 09:55
 27/59 anonim ***** válasza:
96%
Ó atyaég. Ez borzasztó... Kérdező a kérdésedre a válasz, igen, minden amit leírtál tipikusan egy olyan fiú, aki még nem vált le az anyjáról, vagyis anyuci pici fia... Én menekülnék, 30 évesen nem jutott el addig a srác, hogy ez neki gáz és kényelmetlen, ne akard ezt a kapcsolatotokban megharcolni, 30 évesen már reges régen le kellett volna válni az anyjáról.
2022. nov. 23. 09:57
 28/59 anonim ***** válasza:
96%
Na jó, menekülj, ez így gáz, valóban, túl sok a gázos elem, ez nem csak sima vele élés, mert anyagilag megéri, hanem nagyobb gond.
2022. nov. 23. 10:01
 29/59 anonim ***** válasza:
77%

A férjem 32 éves volt mikor megismerkedtünk. A szüleinél lakott.

Helyben volt a munkahelye,(kisváros) mi a francért költözött volna albiba, 2 utcával arrébb.

Megismerkedtünk, fél év múlva végeztem a sulival, mikor elkezdtem dolgozni összeköltöztünk.

Az h 30 évesen otthon lakok, nem feltétlenül jelenti azt hogy mamapicifia.

Onnan tudhatod hogy megismered

2022. nov. 23. 10:07
 30/59 anonim ***** válasza:
77%
29es olvasd el a kérdező kommentjeit és rájössz, hogy a srác bizony mama pici fia, 30 évesen egy nagy csecsemő
2022. nov. 23. 10:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!