Anyuka kicsi fia típusról tapasztalata?Mik a legtipikusabb tulajdonságok?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit és kicsit furcsának tartom. Az anyukájával él,30 éves.
Miből lehet leszűrni, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról és fordítva sem?
Volt valakinek ilyen kapcsolata?
Én nagyon nem szeretném megtapasztalni..
2022. nov. 23. 08:18
31/59 anonim válasza:
A legfőbb jellemzőjük, hogy anyuka a bálvány, minden csakis úgy lehetséges, és úgy helyes, ahogy az anyukája csinálja. Ebből a hozzáállásból adódóan már eleve kizárt, hogy egészséges módon közeledjen egy nőhöz. Szerelmesnek lenni maga lenne a szentségtörés, hiszen ezzel elismerte, hogy van egy nő, aki jobb, mint az anyuci, még ha ideiglenesen is, ameddig a szerelem tart. Ha ez meg is történik, anyuci felé örökké törleszteni kell, hogy kiengesztelje. De amúgy is. Mivel anyuci a bálvány, ezért a pasas nőjére mindig afféle házicselédként fognak tekinteni. Anyuci nem fogja sohase elismerni és tiszteletben tartani, hogy a fia felnőtt, mindenbe bele fog okoskodni, programokat kitalálni a fiának, hogy elrabolja az idejét, számonkéri a pénzügyeit, úgy próbálják alakítani, hogy neked ne jusson a családi vagyonból (és ebbe a fia keresete is beletartozik szerinte), a gyerekeket majd ellened neveli, előtted ordítani fog a fiával, meg lekezelni.
32/59 anonim válasza:
#25: OMG!
Vörös zászló!!!!
Olvasd vissza a saját kommentjeidet, ha nem áll össze a kép a pasiról....
33/59 anonim válasza:
Az is furcsa hogy miért avatta be az anyját a párkapcsolati dolgokba
Nem, számomra meg az a furcsa, aki titkolja a család előtt, ha van valakije. Normális családban ez nem titok.
34/59 A kérdező kommentje:
Állítólag az anyukája csúnyán beszélt, amikor szóba került hogy ismerkedik. Azt mondta kitapossa a belét ha idehoz valakit. Gondolom ezért nem találkoztam még vele
2022. nov. 23. 10:33
35/59 anonim válasza:
Ne legyél bolond, menekülj, könyörgöm, hagyd a francba, ez egy beteg család.
36/59 A kérdező kommentje:
Úgy lesz
2022. nov. 23. 10:37
37/59 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen párost ,ott a fiú 43 éves.A mama dönti el a fia egész napos programját.Szerintem menekülj .
38/59 anonim válasza:
34: és még mindig nem menekültél el....????
Vagy most csak trollkodásból írtál ki valami sztereotíp gumicsontot?
39/59 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok odakötve , csak kíváncsi voltam jól gondolom e
2022. nov. 23. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!