Nagyszülők akiknek kicsi(0-4 éves) unokája van?
Nektek mennyit segítenek a kisgyerekes gyerekeitek?
Úgy látom elvárás lett a szülőktől, hogy a nagyszülők segítsenek be nekik, ha akarnak ha nem. Engem az érdekelne, hogy nektek mennyit segítenek ezek a gyerekeitek? Vagy csak egyirányú elvárás van?
Miért kellene segíteniük?! Nem vagyok cselekvőképtelen, meg tudom oldani a dolgaimat. Neki most a kisgyerek az első, illetve a "saját családja".
Én sem tukmálom a lányomra a segítségem, ő sem várja el. Sosem várta...
2és fél éves az egyik, 2 hónapos a másik gyerek nála.
Nem tudom, nagynéném lánya közölte nagynénémmel, hogy a Rozika betöltötte a 15 hónapot, innentől kezdve heti egy délután és a szombatot a nagyiéknál fogja tölteni, mert neki és a férjének kell a közös idő.
Mikor nagynéném szólt nekik hogy segíteni kéne a kertet rendezni, mindenféle kifogást kitaláltak és nem jöttek.
Aztán megsértődtek, miután közölték velük hogy Rozika bizony nem fogja ott tölteni ezeket az időpontokat.
6os. nagynéném dolgozik. Van hogy urambocsáss szeretne pihenni, de nem lehet mert a lányáék elvárják a bébiszitterkedést.
A mondandódat megfordítva, a lányáék csak elvárják a gyerekfelügyeletet mikor szükség lenne rájuk meg sose érnek rá.
És mi van ha csak földettúrni nem akartak?
Arról szó se volt, hogy nagynénéd mást kért volna és azt se tették meg.
Amúgy meg #8. leírta, normális nagyszülő AKAR időt tölteni az unokáival, nem csak akkor h kap cserébe valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!