Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka kicsi fia típusról...

Anyuka kicsi fia típusról tapasztalata?Mik a legtipikusabb tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit és kicsit furcsának tartom. Az anyukájával él,30 éves.

Miből lehet leszűrni, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról és fordítva sem?

Volt valakinek ilyen kapcsolata?

Én nagyon nem szeretném megtapasztalni..

2022. nov. 23. 08:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem olyanba,hogy mikor találkoztunk anyuka óránként telefonált ilyen olyan indokkal.Meg volt szabva neki mikor kell hazamenni stb.
2022. nov. 23. 11:39
 42/59 anonim ***** válasza:
100%
Ja és megmondta ,neki az anyja ha odavisz valami barátnőt akkor többé őt nem látja. Ezt mind egy 40 éves férfinak :-))
2022. nov. 23. 11:41
 43/59 A kérdező kommentje:

Szerintem ezeknek a férfiaknak soha nem lesz kapcsolatuk.

Ha meghal az anyjuk meg majd nem találják a helyüket

2022. nov. 23. 12:38
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

29-esre reagálva:

De, az ilyen pasiknak az egyik tipikus ismertetőjele, hogy maradnak a mamahotelben, mert az anyagilag megéri. Egy egészséges felnőtt férfit viszont zavar már ez a helyzet, még akkor is ha a legtapintatosabb, legnormálisabb szülei vannak. Náluk ez nagyon jellemző, hogy nem alakult ki egy saját öntudatuk és hajlandóak a családdal számukra megalázó helyzetekbe is belemenni, a pénz miatt, nem csak a lakhatás szempontjából, hanem bármi más ügyben is.

2022. nov. 23. 13:33
 45/59 anonim ***** válasza:
81%
És van olyan válaszoló itt, akinek még nem esett le, hogy ez a kérdéd egy ordas nagy kamu?
2022. nov. 23. 13:39
 46/59 A kérdező kommentje:

45

Miért kamu? Erre kíváncsi lennék mi ebben a kamu

2022. nov. 23. 13:51
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Kamu vagy sem,de ez egy létező jelenség. Több ilyen anyát és fiát ismerek. Ketten élnek egyiküknek sincs kapcsolata annyira egymásra vannak hangolódva.
2022. nov. 23. 14:03
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a fajta lelki nyomor alapvetően a szegénység meg kilátástalanság következménye. Így próbál a természet védekezni újabb utódok ellen, ha nincsenek meg a feltételek. Alapvetően anyagiakra gondolok, de előfordul gazdagoknál is ez a viselkedés, mert manapság már annyira különböző, hogy ki mit gondol "elég"-nek.
2022. nov. 23. 14:07
 49/59 anonim ***** válasza:
84%
48. Ez érdekes felvetés.Akiket én ismerek egyik sem pénztelen,sőt inkább vagyonosabb.
2022. nov. 23. 14:13
 50/59 A kérdező kommentje:

45

Netán magadra ismertél? Te is ilyen anyuka terrorban élsz?

2022. nov. 23. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!