Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka kicsi fia típusról...

Anyuka kicsi fia típusról tapasztalata?Mik a legtipikusabb tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit és kicsit furcsának tartom. Az anyukájával él,30 éves.

Miből lehet leszűrni, hogy nem tudott leszakadni az anyjáról és fordítva sem?

Volt valakinek ilyen kapcsolata?

Én nagyon nem szeretném megtapasztalni..

2022. nov. 23. 08:18
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
87%
Hát arra készülj, hogy nem csak a apsit kapod hanem az anyját si mint aktív társad.
2022. nov. 23. 08:47
 12/59 A kérdező kommentje:
8#az előző csaj is említve volt,annyit említett róla hogy milyen szép.
2022. nov. 23. 08:48
 13/59 A kérdező kommentje:
Az anyukájával még nem találkoztam, de valamiért nem is bánom hogy erre még nem került sor
2022. nov. 23. 08:51
 14/59 anonim ***** válasza:
25%
Tehát látatlanban ítélkezel. Remélhetőleg dobod a csávót, az meg talál egy normális csajt...Tudod, nem úgy működik egy normális család hogy elmúltál 18, takarodj otthonról, pláne a mostani albérlet meg egyéb árak mellett... Nálunk biztosan nem. Hülye lennék hagyni hogy a gyerekem a semmibe dobja a pénzt amikor évekig tartó albérletezés helyett vehet egy kis lakást. Jó, kicsit, nem családi hazát, de a sajátját fizeti ha jön a társ akivel megéri összekötözni. Aki remélhetőleg nem nyivákolással indít, mert biztos "mamapicifia" a gyerekem, és nem egy józan eszű ember aki nem bassza el a pénzét.
2022. nov. 23. 09:12
 15/59 anonim ***** válasza:
34%
A barátnőm fia is otthon élt még 30 évesen. Később lett lakása, meg is nősült, de továbbra is nagyon szoros kapcsolatban volt az anyjával. De ez egyáltalán nem volt rossz, a barátnőm nem szólt bele az életükbe, csak segített, ha kellett. A menyével is baráti kapcsolatot tartott. Nem minden anya-fia kapcsolat beteges...
2022. nov. 23. 09:18
 16/59 A kérdező kommentje:

14#Nem látatlanban, leírtam mik a furcsa dolgok. De legalább a másik oldal véleménye is olvasható, egy anyuka véleménye.Kérdés volt és nem ítélkezés.

Igen, valószínű nem fogom ezt az ismerkedést folytatni.

2022. nov. 23. 09:19
 17/59 A kérdező kommentje:

Persze, ez lehet jó kapcsolat is de nekem nem úgy tűnik és azt is tudom hogy nagyon sok a vita.

Nem az együttélésen volt a hangsúly, én is okos dolognak tartom ha valaki így tesz félre többet a jövőre gondolva.

2022. nov. 23. 09:21
 18/59 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk összeköltözés után is napi tök indokolatlan 3-4 telefon, mindenben kikérte anyuka véleményét.

Minden második hétvégét! ott töltöttünk péntek du-tól vasárnap du-ig - szerinte az rendben volt.

Ha párkapcsolati problémáink voltak, az anyját hívta, velem utólag talán! megbeszélte.

Stb. Nem véletlen ex.

2022. nov. 23. 09:37
 19/59 A kérdező kommentje:
18#Az is furcsa hogy miért avatta be az anyját a párkapcsolati dolgokba... Ezt a két érintettnek kellene megbeszélni
2022. nov. 23. 09:39
 20/59 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha az anyját hivogatja és róla is mesél folyton (de lényegtelen dolgokról), akkor szerintem ez később csak rosszabb lesz.
2022. nov. 23. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!