Hát arra készülj, hogy nem csak a apsit kapod hanem az anyját si mint aktív társad.
2022. nov. 23. 08:47
12/59 A kérdező kommentje:
8#az előző csaj is említve volt,annyit említett róla hogy milyen szép.
2022. nov. 23. 08:48
13/59 A kérdező kommentje:
Az anyukájával még nem találkoztam, de valamiért nem is bánom hogy erre még nem került sor
2022. nov. 23. 08:51
14/59 anonim válasza:
Tehát látatlanban ítélkezel. Remélhetőleg dobod a csávót, az meg talál egy normális csajt...Tudod, nem úgy működik egy normális család hogy elmúltál 18, takarodj otthonról, pláne a mostani albérlet meg egyéb árak mellett... Nálunk biztosan nem. Hülye lennék hagyni hogy a gyerekem a semmibe dobja a pénzt amikor évekig tartó albérletezés helyett vehet egy kis lakást. Jó, kicsit, nem családi hazát, de a sajátját fizeti ha jön a társ akivel megéri összekötözni. Aki remélhetőleg nem nyivákolással indít, mert biztos "mamapicifia" a gyerekem, és nem egy józan eszű ember aki nem bassza el a pénzét.
2022. nov. 23. 09:12
15/59 anonim válasza:
A barátnőm fia is otthon élt még 30 évesen. Később lett lakása, meg is nősült, de továbbra is nagyon szoros kapcsolatban volt az anyjával. De ez egyáltalán nem volt rossz, a barátnőm nem szólt bele az életükbe, csak segített, ha kellett. A menyével is baráti kapcsolatot tartott. Nem minden anya-fia kapcsolat beteges...
2022. nov. 23. 09:18
16/59 A kérdező kommentje:
14#Nem látatlanban, leírtam mik a furcsa dolgok. De legalább a másik oldal véleménye is olvasható, egy anyuka véleménye.Kérdés volt és nem ítélkezés.
Igen, valószínű nem fogom ezt az ismerkedést folytatni.
2022. nov. 23. 09:19
17/59 A kérdező kommentje:
Persze, ez lehet jó kapcsolat is de nekem nem úgy tűnik és azt is tudom hogy nagyon sok a vita.
Nem az együttélésen volt a hangsúly, én is okos dolognak tartom ha valaki így tesz félre többet a jövőre gondolva.
2022. nov. 23. 09:21
18/59 anonim válasza:
Nálunk összeköltözés után is napi tök indokolatlan 3-4 telefon, mindenben kikérte anyuka véleményét.
Minden második hétvégét! ott töltöttünk péntek du-tól vasárnap du-ig - szerinte az rendben volt.
Ha párkapcsolati problémáink voltak, az anyját hívta, velem utólag talán! megbeszélte.
Stb. Nem véletlen ex.
2022. nov. 23. 09:37
19/59 A kérdező kommentje:
18#Az is furcsa hogy miért avatta be az anyját a párkapcsolati dolgokba... Ezt a két érintettnek kellene megbeszélni
2022. nov. 23. 09:39
20/59 anonim válasza:
Hát ha az anyját hivogatja és róla is mesél folyton (de lényegtelen dolgokról), akkor szerintem ez később csak rosszabb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!