Apám sokszor mögém sétál és megpuszilja a nyakam. Kicsi korom elrántom magam, és jelzem, hogy k\/rva kellemetlen. 21 éves (nő) vagyok, még mindig csinálja. Túlreagálom, vagy tényleg szörnyen fura?
Figyelt kérdés
Nem sokra emlékszem gyerekkoromból (15 éves korom előtt teljesen fekete a kép, utána homályos)...lényegében semmire, csak pár képkockára. Ez mindig jelen volt.2022. júl. 24. 11:20
1/42 anonim válasza:
15 éves korod előtt semmire nem emlékszel?
3/42 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne komolya a kérdés könyörgöm...?
És nem, nem emlékszem semmire, csak pár képre...ahogy írtam.
2022. júl. 24. 11:32
4/42 A kérdező kommentje:
Most veszem észre: kicsi korom óta*
2022. júl. 24. 11:33
5/42 anonim válasza:
Akkor azt sem tudod, melyik volt az általános iskolád, és nem jársz osztálytalálkozóra sem, mert nincs róluk emléked. Kérdező, neked agyi sérülésed volt, és amnéziás lettél, menj neurológushoz.
6/42 A kérdező kommentje:
Emlékszem az iskolámra, pár osztálytársamra. 1-2 eseményre. Nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni.
2022. júl. 24. 11:36
7/42 A kérdező kommentje:
Emlékeztettek, miért költöztem külföldre. Nem is tudom, miért ide írtam.
2022. júl. 24. 11:40
8/42 anonim válasza:
nem lehet, hogy valami trauma ért és azért nem emlékszel?
menj el pszichológushoz.
mondjuk a nyakrapuszi nekem is idegesítő lenne. az párkapcsolatba való
9/42 anonim válasza:
Hogy legyen egy értelmes válaszod is legalább, szerintem fura :) Nem azzal van a baj, ha megpuszil, de nyakra inkább a szerelmétől kap puszit az ember, nem az apjától. Nekem furi lenne az fix.
10/42 anonim válasza:
semmi jelentősége, hacsak meg nem du.ott (esetleg ezért nem emlékszel túl sokra??)
valószínűleg szimplán szereti a lányát (milyen fura, mi???)
rossz az, aki rosszra gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!