Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez így rendben...

Szerintetek ez így rendben van? 18 évesen így kell korlátozni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok van egy barátom akivel már több mint 1 éve együtt vagyunk. Megkérdeztem a szüleimet hogy nála aludhatnék e egy éjszakát hétköznap. Annyit válaszoltak hogy nem mert iskola idő van. És ezt az egy magyarázatot kaptam. Mindig megtanulok délután, egy iskolába járunk és nem engedik meg nekem és úgy kezelnek mint egy 16 évest.
2022. nov. 22. 20:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
25%
"18 évest már hagyni kéne, hogy önálló döntéseket hozzon és megtapasztalja a következményeit." A 18 évest a szülei ismerik, ők tudják mennyire józan gondolkodású vagy gyerekes. A kérdező nyilván gyerekes.
2022. nov. 23. 09:44
 62/65 anonim ***** válasza:
18%
"leírtam, nálunk mi van, erre 0% :D Igazán röhejes, de tényleg." A kérdező egy hisztis kiscsaj, most komolyan mást vártál? Hogy belátja: a szüleinek van igaza? Nehogy már hétközben nem legyen fa.sz...
2022. nov. 23. 09:46
 63/65 A kérdező kommentje:
# persze az a legfontosabb számodra lehet hogy igen
2022. nov. 23. 16:27
 64/65 anonim ***** válasza:
14%
Mièrt èrdekel ? Állj ki magadèrt . Független ember vagy el tudod dönteni hogy mit szeretnèl !
2022. nov. 23. 23:35
 65/65 anonim ***** válasza:
16%
64es, sehol se írta hogy eltartja magát. Ha meg nem, akkor nem független
2022. nov. 24. 06:04
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!