Szerintetek ez így rendben van? 18 évesen így kell
korlátozni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok van egy barátom akivel már több mint 1 éve együtt vagyunk. Megkérdeztem a szüleimet hogy nála aludhatnék e egy éjszakát hétköznap. Annyit válaszoltak hogy nem mert iskola idő van. És ezt az egy magyarázatot kaptam. Mindig megtanulok délután, egy iskolába járunk és nem engedik meg nekem és úgy kezelnek mint egy 16 évest.
Egyébként én sem értem hogy miért van az hogyha valakinél alszol ott egyből szex lesz éjjel. Megkaptam ezt én is rendesen de bakker örültem ha éjjel aludhattam mint a döglött ló, nem volt kedvem még pislogni sem éjjel az exem mellett olyan lusta voltam anyum meg majd fel akart robbanni kínjában hogy vajon mi hülyeséget csinálok vajon
2022. nov. 23. 02:33
42/65 anonim válasza:
Nem értem, középiskolásként miért kell felnőtteskedni. Örülj, hogy a szüleid engedik, hogy talizzatok, dugjatok. Ottalvás tök fölösleges. Hogy lehet amúgy dugni úgy, hogy anyuapu szomszéd szobában hall mindent????
2022. nov. 23. 03:02
43/65 anonim válasza:
"Gyógyszerrel védekezel tinilányként xddd jól van, te is értéktelen kis csitri vagy."
De legalább az értékes fiúka nem védekezik sehogy:))
2022. nov. 23. 03:29
44/65 anonim válasza:
39es és annak is eljött az ideje hogy a szülők csak értesítsék mikor mehet a cuccaiért mert úgy döntöttek?:-D
2022. nov. 23. 05:10
45/65 anonim válasza:
Szerintem lépj le! Hagyd a sulit, menj el dolgozni, menjen a pasid is! Ha szexelni tudtok, akkor el is tudjátok tartani magatokat. Minek élősködsz a szülők nyakán? Nekik is több pénzük maradna. Mehetnének wellneszezni, kikapcsolódni megvehetnének mindent, amiről eddig miattad kellett lemondaniuk. Hidd el mindenkinek ez lenne a legjobb megoldás!
2022. nov. 23. 05:17
46/65 anonim válasza:
Hát az én gyerekem 19 éves. A megállapodás az, hogy ha másnap iskola vagy gyakorlat van, itthon alszik és itthon is van legkésőbb este 10re. Ha nincs másnap semmi ilyesmi, addig marad, amíg akar. Amíg itthon él, amíg én tartom él, addig az én szabályaim a mervadoak. Az én szabályom pedig az, hogy az iskola az első.
2022. nov. 23. 06:16
47/65 anonim válasza:
Aki lepontozott, annak mi a problémája? Az, hogy eltartom a gyereket? Az, hogy nagykorúkent itthon lakhat? Az, hogy adott időben itthon kell lennie?
Amikor 18 lett, eloadta ő is a nagykorú vagyok, azt csinálok amit akarok műsort. Hagytam is neki egy pár hónapot. A gyakorlati helyéről kirúgták, mert rendszeresen késve jelent meg, az iskolában annyit jelentett beteget, hogy orvosi vizsgálatot kértek. Érdekes módon azonban nincs problémája a szabalyokkal
2022. nov. 23. 06:31
48/65 anonim válasza:
Egyébként én sem értem hogy miért van az hogyha valakinél alszol ott egyből szex lesz éjjel
Mert szerinted mégis mi?
2022. nov. 23. 06:40
49/65 anonim válasza:
Azért hanyatt ne kelljen már vágnunk magunkat mert a 19 éves még tanuló gyerekedet eltartod. Attól mert papíron 18 év a nagykorúság határa, még köztudott hogy sokan 19 évesen végeznek egyáltalán a középfokú tanulmányaikkal. Akinek szülni volt esze, de úgy csinál mintha szívesség lenne hogy felneveli a kölykét annak meg nem szabadott volna gyereket csinálni.
Attól mert neked sikerült lusta, életképtelen gyereket nevelned meg még a fiatalok többsége nem pusztul bele hogyha nem minden nap otthonról megy suliba. Belegondoltál mi lesz vele ha nem veled fog élni?
2022. nov. 23. 06:42
50/65 NTBS válasza:
Rendben van. A ténylegesen felnőtt ember (dolgozik, eltartja magát, van egy saját fészke) sem mindig azt csinálja amit akar. Pl. Nekem most menni kell dolgozni, de semmi kedvem. Ha nem tetszik önállóan is lehet élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!