Szerintetek ez így rendben van? 18 évesen így kell korlátozni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok van egy barátom akivel már több mint 1 éve együtt vagyunk. Megkérdeztem a szüleimet hogy nála aludhatnék e egy éjszakát hétköznap. Annyit válaszoltak hogy nem mert iskola idő van. És ezt az egy magyarázatot kaptam. Mindig megtanulok délután, egy iskolába járunk és nem engedik meg nekem és úgy kezelnek mint egy 16 évest.2022. nov. 22. 20:16
1/65 anonim válasza:
Hidd el, nem a tanulmányi átlagodat féltik, hanem a szűzhártyádat (gondolom ezen a ponton már feleslegesen).
2/65 anonim válasza:
a kérdésed alapján 14-nek tűnsz.
3/65 A kérdező kommentje:
#2 normális kérdést tettem fel hogy mit gondolnak az emberek egyetértenek e ezzel a felfogással
2022. nov. 22. 20:25
4/65 anonim válasza:
Mindig megtanulok délután, egy iskolába járunk és nem engedik meg nekem" :D
fogod magad és elmész. Sok 14-16 éves már "együtt él" kb a másik szüleinél, te meg nem mersz odamenni 18 évesen?
5/65 anonim válasza:
Egy éve együtt vannak és 18 évesen féltig a szűzhártyáját? Erősen kétlem hogy még nem feküdtek le. Akkor maradj nála hétvégén vagy azt sem engedik?
6/65 A kérdező kommentje:
#5 de a hétvégén igen viszont ilyen hidegben már nem szivesen járkálnék hétköznap a sötétben haza. Tudják hogy gyógyszerrel védekezünk tehát már ez a félek hogy terhes lesz kártya már nem játszik
2022. nov. 22. 20:41
7/65 anonim válasza:
Lehet,hogy csúnyán fogalmazott az első,de lehet,hogy ez az oka.27 vagyok,barátnőm 20 és 3 éve vagyunk együtt.
Az anyòsjelölt folyton hangoztatja,hogy reméli,hogy a párom mèg szűz,csak 24 évesen feküdhet le velem...ő így is tudja,hogy a párom szűz,de 3 éve nem az...
8/65 anonim válasza:
Aludjon ő nálatok. Akkor nem kell járkálnod éjszaka. Vagy kísérjen haza.
9/65 anonim válasza:
Ez amúgy tényleg érdekes, a szüleim is ilyenek.
13 éves korom óta alszom együtt a barátommal, de kizárólag hétvégén engedik pedig már 16 vagyok.
10/65 anonim válasza:
18 évesen miért kell engedély hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!