Mit csináljak, ha anya rájött mindenre?
Ne haragudj, de anyád pofátlan egy nő, te viszont ne érezz szégyent, mert nincs miért. Teljesen jogosan vagy felháborodva, el se tudnám képzelni, hogy nemhogy beleolvassak a lányom naplójába, de még bele is írjak. Szánalmas, komolyan.
Teljesen természetes, hogy néha csak kiírnád magadból a gondolataidat, az viszont egyáltalán nem az, hogy valaki más csak úgy beleolvas, pláne belefirkál.
A lányok (13) is ír naplót, de eszembe se jutna beleolvasni. Van olyan jó viszonyunk, hogyha valami baja van, akkor tudja, hogy velem és a férjemmel/apjával bármikor beszélhet. Leírja a kis titkait, éppen kibe szerelmes, éppen min sértődött meg, éppen min jár az esze, nem is lényeges, hiszen a naplója az övé, csak az övé.
Teljesen érthető, ha egy ideig nem beszélnél az anyáddal, bár mivel vele laksz, elkerülni nem igazán tudod. Nem tudom, hogy amúgy milyen a kapcsolatotok, de esetleg megpróbálhatnál vele beszélni.
40/N
#41 (18:33) Inkább hagyd el ezt a topikot, mert csak vádaskodni tudsz ész nélkül!
A #40 (18:29) hozzászólásom volt az első - így természetesen semmit nem írhattam és semmit sem tudhatsz rólam.
Na dikk aztán miért. Olvasgatok, szorakozom. Jó életem van, elhihetitek. Nem azt mondtam hogy ebből áll az életem, hanem, hogy kikapcsolódásként ezt csinálom
Lehet, hogy a tiéteket is majd egyszer elolvasom. Pl mikor haver múltkor itt aludt, neki is elolvastam kb 3 hónapra visszamenőleg mindent xddddd Aztán lehet "sajnálni", mert holnap megyek ki Berlinbe nagybatyamhoz, aki vállalkozó, azt elverek egy 10 ezer eurót, majd megyek utána csajommal Maldivra. De "nincs életem" Xddd
Ja , bocs, az xd már nem divat
🤣
A #44 (18:38) válaszomat kiigazítom egy elírás miatt:
Értelemszerűen a #37 (18:21) hozzászólásom volt az első, nem a #40 (18:29) - a többi dolog stimmel.
Béke!
45 vagyok.
Hozzáteszem, 8.ban egy egész listám volt az osztálytársak kodjairol. Tesikor meg öltözőben hagyták, kikeretoztem és olvasgattam
Ezt velem is megcsinálták. Ez van, nem érdekel - az ő sara, minek kutat a fiókomban?
Eleve nem kell bejönnie a szobámba, mert sohasincsen dzsuva kajamaradék vagy bármi, ami okot szolgáltathatna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!