Mit csináljak? Biztos fantasztikus benyomást tettem anyu párjára…
Szerintem egy kis gyermeki hiszti is van ebben az egészben, csak anyuval, stb…
Aki igazán rosszul van az nem veszekszik hanem csendben van és pl arra koncentrál ne okádja el magát.
Ha jó fej a pali akkor legközelebb is esetleg elvisz orvoshoz ha valami, bármi más bajod van. De ha azt mondja, hogy kösz nem kérek belőled többet akkor sem szólhatsz semmit.
Kicsit kezdj el felnőni, nem taknyos kisgyerek vagy, hogy hisztizni kell.
Tudom milyen rossz a terheléses vércukor vizsgálat de azért maradhatunk emberek közben, alatta, utána is. Vannak azért ennél még sokkal kellemetlenebb vizsgálatok is, és nem beszélünk mással csúnyát, főleg aki esetleg segíteni akar.
Szerintem is volt ebben egy adag tinihiszti.
Amikor én hánytam (vírus miatt) erőm se lett volna veszekedni bárkivel is.
"De őszintén két hányás között ki tud kedves lenni?"
Nem muszáj kedvesnek lenni, de bunkónak sem kell. Ha vizsgálat közben idegesít másnak a jelenléte, akkor kérd meg udvariasan és egyszerűen, hogy most hagyjon békén, üljön odébb. Ha úgy próbál segíteni, ahogy neked nem jó, szólj neki. Ha ennek ellenére erőlteti, akkor megértem, hogy felhúzod magad, de ezt beszéljétek meg utána, hogy a következő alkalommal ne legyen ilyen probléma. Ha viszont csak azért veszekedsz valakivel, mert a vizsgálat alatt olyan kedved van, akkor gyakorolj önkontrollt.
Borzalmas lehet a természeted!
Két nagy büdös pofon hiányzott a nevelésedből, ez van.
Majd attól és onnan kapod, akiből nem nézted volna ki.
18? Azt hittem, 12.
Tudod, elég sok ember jár terheléses cukorvizsgálatra, ennyire azért nem kéne túldramatizálni, hogy neked hányingered van. Felnőtt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!