Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Biztos fantaszt...

Mit csináljak? Biztos fantasztikus benyomást tettem anyu párjára…

Figyelt kérdés
Szóval, az a lényeg hogy örököltem aputól egy betegséget, ami miatt kicsi korom óta szívok. Sokszor járok dokihoz, de évi kétszer kell mennem terheléses vércukor vizsgálatra is. Az nem egy jó dolog, mindig nagyon rosszul vagyok tőle, szédülés, hányinger, hányás, stb. Anyu mindig jön velem, 18 alatt nyilván kellett is. Most is volt időpontom, de anyunak valami közbejött, ezért át is akarta tenni. Erre a párja meggyőzte, hogy majd ő elvisz engem, nem lesz gond, stb. De azért csak fél éve ismerem ezt a pasit, egyáltalán nem akartam, hogy így lásson, ráadásul mivel ilyenkor szarul vagyok, nem is viselkedem kedvesen, amit anyu tud, de annyira rossz volt, a pasi azt sem tudta mit csináljon, lehet hogy aggódik, de pont rossz dologgal akart segíteni meg ilyesmi. Szóval 2,5 óra kínszenvedés volt az egész, és össze is vesztem vele, pedig nem akartam, csak utálom ezt, és direkt csak anyuval szoktunk jönni, mert benne bízom. Most félek hogy szegény haragszik rám, mert csúnyákat mondtam, pedig elnézést kértem utána. De őszintén két hányás között ki tud kedves lenni? Már bocsánat…😅 18L

2022. aug. 10. 12:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
94%
Szerintem nem kell aggodnod emiatt, vagy ne legyen lelkiismeretfurdalasod. Termeszetes, hogy hogyha nem erzi jol magat az ember, akkor nem valami kedves, de ezt anyukad parja is biztos tudja, es nem neheztel rad emiatt.
2022. aug. 10. 12:41
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
attól függetlenül, hogy biztos nem lesz ebből semmi, szerintem elgondolkodhatnál azon, hogy miért jogos szerinted csúnyán beszélni azzal, aki veled van. az, hogy te rosszul érzed magad, nem jogosít fel arra sem, hogy anyukádnak beszólj. egy kis önkontroll kéne, mert papíron már nem vagy gyerek
2022. aug. 10. 12:48
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egy kis gyermeki hiszti is van ebben az egészben, csak anyuval, stb…

Aki igazán rosszul van az nem veszekszik hanem csendben van és pl arra koncentrál ne okádja el magát.

Ha jó fej a pali akkor legközelebb is esetleg elvisz orvoshoz ha valami, bármi más bajod van. De ha azt mondja, hogy kösz nem kérek belőled többet akkor sem szólhatsz semmit.

Kicsit kezdj el felnőni, nem taknyos kisgyerek vagy, hogy hisztizni kell.

Tudom milyen rossz a terheléses vércukor vizsgálat de azért maradhatunk emberek közben, alatta, utána is. Vannak azért ennél még sokkal kellemetlenebb vizsgálatok is, és nem beszélünk mással csúnyát, főleg aki esetleg segíteni akar.

2022. aug. 10. 12:48
 4/16 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is volt ebben egy adag tinihiszti.

Amikor én hánytam (vírus miatt) erőm se lett volna veszekedni bárkivel is.

2022. aug. 10. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Beszélj vele és Édesanyádal hogy nem direkt voltál olyan,
2022. aug. 10. 12:58
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

"De őszintén két hányás között ki tud kedves lenni?"

Nem muszáj kedvesnek lenni, de bunkónak sem kell. Ha vizsgálat közben idegesít másnak a jelenléte, akkor kérd meg udvariasan és egyszerűen, hogy most hagyjon békén, üljön odébb. Ha úgy próbál segíteni, ahogy neked nem jó, szólj neki. Ha ennek ellenére erőlteti, akkor megértem, hogy felhúzod magad, de ezt beszéljétek meg utána, hogy a következő alkalommal ne legyen ilyen probléma. Ha viszont csak azért veszekedsz valakivel, mert a vizsgálat alatt olyan kedved van, akkor gyakorolj önkontrollt.

2022. aug. 10. 13:03
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Borzalmas lehet a természeted!

Két nagy büdös pofon hiányzott a nevelésedből, ez van.

Majd attól és onnan kapod, akiből nem nézted volna ki.

2022. aug. 10. 13:09
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

18? Azt hittem, 12.

Tudod, elég sok ember jár terheléses cukorvizsgálatra, ennyire azért nem kéne túldramatizálni, hogy neked hányingered van. Felnőtt ember vagy.

2022. aug. 10. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
természetesen a kérdező eltűnt és nem fog írni egy sort sem
2022. aug. 10. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Szimpla hisztis kis pcsa vagy. Ennyi.
2022. aug. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!