Mit csináljak? Biztos fantasztikus benyomást tettem anyu párjára…
Figyelt kérdés
Szóval, az a lényeg hogy örököltem aputól egy betegséget, ami miatt kicsi korom óta szívok. Sokszor járok dokihoz, de évi kétszer kell mennem terheléses vércukor vizsgálatra is. Az nem egy jó dolog, mindig nagyon rosszul vagyok tőle, szédülés, hányinger, hányás, stb. Anyu mindig jön velem, 18 alatt nyilván kellett is. Most is volt időpontom, de anyunak valami közbejött, ezért át is akarta tenni. Erre a párja meggyőzte, hogy majd ő elvisz engem, nem lesz gond, stb. De azért csak fél éve ismerem ezt a pasit, egyáltalán nem akartam, hogy így lásson, ráadásul mivel ilyenkor szarul vagyok, nem is viselkedem kedvesen, amit anyu tud, de annyira rossz volt, a pasi azt sem tudta mit csináljon, lehet hogy aggódik, de pont rossz dologgal akart segíteni meg ilyesmi. Szóval 2,5 óra kínszenvedés volt az egész, és össze is vesztem vele, pedig nem akartam, csak utálom ezt, és direkt csak anyuval szoktunk jönni, mert benne bízom. Most félek hogy szegény haragszik rám, mert csúnyákat mondtam, pedig elnézést kértem utána. De őszintén két hányás között ki tud kedves lenni? Már bocsánat…😅 18L2022. aug. 10. 12:38
11/16 anonim válasza:
Elsp benyomáson nem elhet valtoztatni.
12/16 anonim válasza:
10-el értek egyet. Bolhából lett elefánt. Egy ilyen nem probléma.
15/16 anonim válasza:
3 mondatot olvastam el ebből az egészből, de már akkor levágtam hogy egy hisztis picsa vagy.
16/16 anonim válasza:
Egy hisztis ptsa vagy, az a nagy helyzet.
Sajnálom, de az ilyen viselkedést - szándékosan bunkózni azzal, aki segíteni akar meg veled van - gyorsan le kéne építened, mert minden értelmes ember messze elkerül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!