2gyerekes családanya vagyok. Berobbant az életembe a következő szituáció:kikezdett velem a férjem 2barátja, és odáig jutottunk, hogy kipróbáltuk hármasban a dolgot. Azóta mindig erről fantáziálok, hogy felejtsem el ezt a fantasztikus élményt?
Kemény!
És a 2gyereked is eszedbe jutott a közben? :D
Amúgy olyan jó volt? :DD
18:44 neked aktus közben a gyerek jut eszedbe. Eléggé beteges.
Kinek mi jön be. Én pl nem vágyom ilyesmire. 29/N
Mit látnának egy ilyen anyától a gyerekei? Én biztos nem bíznám rá még a macskámat sem,nemhogy egy gyereket!
Akinek a gruppenszex fontosabb,mint a családja,az nem anya,csak egy szajha.
27/F
18:44 18:46 erkölcsös emberek. Egyiknek a gyerek jut eszébe aktus közben, a másik pedig a válást ajánlja mert ő ebben jártas, mert tudja milyen az erkölcsös nő. Mindkét ember csak sötétben csinálja.
Kérdező egyszer van az álom, amit vagy lehet egyeztetni a mindennapokkal, vagy nem. A te esetedben igen nehéz kivitelezni, egyrészről azért mert erkölcstelen a férjeddel szemben. Ha elválsz akkor már bármit csinálhatsz a hálószobában.
az élményt nem ekll elfelejtened, de inkább ne akard többször, maradj a gyerekeiddel, hidd el az ő egészségük, életük többet ér, és ezmellett nem kell lemondanod a szexről....
esetleg emlegesd a férjednek a hármas felállást ha annyira tetszett, de vond be a férjedet.
Fantazialtal mar arrol, hogy mi tortenik akkor, ha a Ferjed tudomasara jut?
Itt megjegyeztek, hogy az aktus kozben nem a gyerek jut az Anya eszebe,
de En ugy gondolom, hogy mielott egy Anya ilyet tesz, hogy megcsalja, de meg alazza a tarsat, Aki a gyermekei apja, talan mar akkor kellene erre gondolnia, mielott ilyet tenne.
Eleg megalazo helyzetett teremtettel Onmagadnak, mivel itt most Te vagy a vesztes, de ezt erzed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!