Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem értem apámat. Miért...

Nem értem apámat. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak. Ez tavaj júnisban kezdödött. Apum le fekütt anyum legjobb barátnőjével. Anyám ezt megtudta volna bocsátani de azt nem hogy megverte. Januárba költözött el apa. Azt mondta marathatunk a házban. Áprilisban ki találta hogy nem marathatunk költözünk el. Juniusban kénytelenek voltunk anyum pasijához költözni. Mikor elköltöztünk mondta h mennyünk vissza. Mikor mondtuk hogy nem szeretnénk. Akkor mindent elkezdet vissza kérni. A lékondit amit vett nekünk oda. A kocsit amit nekem vett. Nem értem miért csinálja ezt?

18/L

2022. júl. 2. 00:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Mert apád egy nem normális fa**. Azonban teszem hozzá, anyukád is gyorsan váltott. Ami nem feltétlen baj, csak nagyon különös. Úgy hiszem, nem sok olyan férfi van, aki ilyen rövid idő alatt befogadná magához az új partnerét a lányával együtt, akkor sem, ha szükséghelyzet.

off: Ennyi idősen megtanulhatnál helyesebben írni. Gyötrelem volt olvasni.

2022. júl. 2. 01:23
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Mert instabil személyiség, játszmázásra, bántalmazásra hajlamos, azért.

Ha úgy érzi: van hatalma, próbál visszaélni vele ("költözzetek el"), aztán megbánja: "jjajj mégse", aztán "mégis", nem lehet tudni milyen hangulat hozza éppen elő a viselkedésváltozást.

2022. júl. 2. 03:17
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha apukádtól örökölted a helyesírási tehetségedet, akkor nem meglepő, hogy így viselkedik.
2022. júl. 2. 04:00
 4/13 A kérdező kommentje:
nem írtam helyesen. de a személyeskedésen kívül nem adtál normális tanácsot
2022. júl. 2. 04:07
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Légkondit vett nektek apád az anyád új pasijának a lakásába? Vagy mi van??
2022. júl. 2. 04:45
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Az nem lékondi, hanem lékkondi. 😂😂😂
2022. júl. 2. 05:53
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Ne etessétek a trollt. A kérdező nincs 18 éves, és a történet mese.

(apa júniusban megcsalja anyát, és megveri. Anya a félreqrást megbocsájtja, de a verést nem. Apa csak januárban költözik el, majd 4 hónap múlva anyának olyan új pasija van, akihez oda is költözhet mindenestül, sőt beleegyezik, hogy az apa légkondit vegyen neki. Apa a nagy válás hevében kocsit is vett a most 18 éves lányának. Amugy pedig a családi ház, amiben eredetileg laktak, az csak az apáé, nem volt közös. Hááááááááát, még Berkesi is jobb regényeket írt ennél, hogy mást ne mondjak.)

2022. júl. 2. 05:59
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértetek a hetessel!
2022. júl. 2. 08:44
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Tanulj meg helyesen írni, mert amit idehánytál az vérciki. Itt a nyári szünet, lehet a munka mellett gyakorolni.
2022. júl. 2. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Itt a nyár és nem tudnak mit csinálni az emberek.
2022. júl. 2. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!