Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiderült hogy anyám csalja...

Kiderült hogy anyám csalja apámat. Mit csináljak most? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött,hogy anyámmal kb 2 hónapja elmentünk BAZ megyébe (elég messze van tőlünk) és elkérte a telefonomat hogy irjon apámnak messemgeren mert az ő telefonja lemerült. Miután végzett visszaadta a telefonomat. Később vettem észre hogy nem lépett ki a messenger fiókjából. Tudom helytelen amit műveltem de megnéztem 1-2 beszélgetést. Az egyiket végigolvastam és akkor döbbentem rá arra hogy anyám azzal a bizonyos emberrel csalja apámat. Csalódtam anyámban, apám mindent megadott illetve még meg ad neki mert nem tudja. Anyámmal nem merek leülni beszélni erről mert akkor én leszek a rossz (amibe amúgy igaza is van) Tudom hogy nem szabadna beleavatkoznom de szerintem joga van tudnia erről az apámnak. Vagy én mondom meg neki vagy anyám bár szerintem ő nem mondaná el neki ha megeggyeznénk is (anyámmal)

17/l

2017. júl. 7. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Sokan azt fogják mondani, hogy semmi közöd hozzá. Pedig de.
2017. júl. 7. 22:09
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Az tény, hogy nem illik mások beszélgetését olvasni, de szerintem ez elenyésző amellett, amit édesanyád művel. Igazából nagyon nehéz helyzetbe kerültél, találgatni lehet, hogy hogy jönne ki mindenki a legjobban. Szerintem legcélravezetőbb egy őszinte beszelgetés.
2017. júl. 7. 22:16
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
1, van hozzá köze, de nem szólhat bele.
2017. júl. 7. 22:19
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Én megnéztem anyám telójában a pasijával való beszélgetést. Nem sokkal később apám is rájött, szóval nem én köptem be. Szerintem jobb volt így. Szerintem te is hagyd, egy-egy vitánál adu ász lehet :P bunkó dolog, de ez van
2017. júl. 7. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Én nemhogy beköpném anyámat ilyen helyzetben, de meg is szakítanám vele a kapcsolatot. Szégyelnék egy gerinctelen qrva anyát.
2017. júl. 7. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
5, és mi van, ha apád 10 éve hozzá se nyúl, csalja, nekik így jó, csak te nem tudsz róla?
2017. júl. 7. 22:35
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Beszélgess el anyáddal, ha volt olyan h.lye, hogy lebuktatta saját magát. Emiatt ne fájjon a fejed.

DE ne akard az elcseszett életüket te megoldani, bírd ki még ezt az 1 évet, és lépj le. Éld a sajátodat!

2017. júl. 7. 22:40
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

Apám biztos nem csalná meg anyámat. Mondjuk anyám se apámat. Léteznék még erkölcsös, tisztességes emberek. A félredugás nem megoldás, hanem gyáva, gerinctelen ember szokása. Meg kell beszélni a problémát. Ha nem sikerül megoldani, akkor a válás a helyes döntés.

És gondoltam, hogy megint bele kell keverni a férfit, ha tisztán a nő qrválkodik akkoris. Bezzeg ha az apa lenne hűtlen, akkor egyből minimum szemét disznő lenne. Ha a nő hűtlen, akkor a férfi nem elégíti ki. Pff... Engem nem érdekelne, hogy anyám miért kefél félre. Soha többé nem beszélnék ilyen nővel.

2017. júl. 7. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Az pedig egyáltalán nem normális, ha az apa tud róla és ez neki így jó.
2017. júl. 7. 22:46
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálatos dolog, hogy valaki annyira lealacsonyodik, hogy félre dugjon. Onnantól csak egy állattá válik a szememben. Szeretem a jó szexet, de nem határozza meg annyira az életem, hogy képtelen lennék kibírni nélküle, amíg az aktuális párommal meg nem oldjuk valahogy a problémákat. A hűtlenség szerintem vér ciki, és nem az erkölcsi oldaláról beszélek.

Kérdező, lehet, hogy apukádnak joga van tudni, de nem biztos, hogy szükséges. Nekem is mondott már el a barátom (nem megcsalással kapcsolatban) olyan súlyos dolgokat, amik fájdalmat okoztak, és jobb lett volna, ha sosem tudok róla. Talán anyád lerázza előbb-utóbb a szeretőjét, és apád sosem tudna róla. Talán apukádat egy ilyen titok kiderülése úgy padlóra küldené, hogy többé onnan fel nem állna (depresszióssá válna, meggyűlölné a nőket, keserűen és magányosan halna meg stb.) Ezeket mindenképp mérlegeld, te ismered apádat, hogy vajon hogyan reagálna. Nem beszéllek le, csak ezt a szempontot még senki nem hozta fel asszem, így leírtam.

A döntés a tiéd.

2017. júl. 7. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!