Kiderült hogy anyám csalja apámat. Mit csináljak most? (bőv. Lent)
Úgy kezdődött,hogy anyámmal kb 2 hónapja elmentünk BAZ megyébe (elég messze van tőlünk) és elkérte a telefonomat hogy irjon apámnak messemgeren mert az ő telefonja lemerült. Miután végzett visszaadta a telefonomat. Később vettem észre hogy nem lépett ki a messenger fiókjából. Tudom helytelen amit műveltem de megnéztem 1-2 beszélgetést. Az egyiket végigolvastam és akkor döbbentem rá arra hogy anyám azzal a bizonyos emberrel csalja apámat. Csalódtam anyámban, apám mindent megadott illetve még meg ad neki mert nem tudja. Anyámmal nem merek leülni beszélni erről mert akkor én leszek a rossz (amibe amúgy igaza is van) Tudom hogy nem szabadna beleavatkoznom de szerintem joga van tudnia erről az apámnak. Vagy én mondom meg neki vagy anyám bár szerintem ő nem mondaná el neki ha megeggyeznénk is (anyámmal)
17/l
Beszélgess el anyáddal, ha volt olyan h.lye, hogy lebuktatta saját magát. Emiatt ne fájjon a fejed.
DE ne akard az elcseszett életüket te megoldani, bírd ki még ezt az 1 évet, és lépj le. Éld a sajátodat!
Apám biztos nem csalná meg anyámat. Mondjuk anyám se apámat. Léteznék még erkölcsös, tisztességes emberek. A félredugás nem megoldás, hanem gyáva, gerinctelen ember szokása. Meg kell beszélni a problémát. Ha nem sikerül megoldani, akkor a válás a helyes döntés.
És gondoltam, hogy megint bele kell keverni a férfit, ha tisztán a nő qrválkodik akkoris. Bezzeg ha az apa lenne hűtlen, akkor egyből minimum szemét disznő lenne. Ha a nő hűtlen, akkor a férfi nem elégíti ki. Pff... Engem nem érdekelne, hogy anyám miért kefél félre. Soha többé nem beszélnék ilyen nővel.
Sajnálatos dolog, hogy valaki annyira lealacsonyodik, hogy félre dugjon. Onnantól csak egy állattá válik a szememben. Szeretem a jó szexet, de nem határozza meg annyira az életem, hogy képtelen lennék kibírni nélküle, amíg az aktuális párommal meg nem oldjuk valahogy a problémákat. A hűtlenség szerintem vér ciki, és nem az erkölcsi oldaláról beszélek.
Kérdező, lehet, hogy apukádnak joga van tudni, de nem biztos, hogy szükséges. Nekem is mondott már el a barátom (nem megcsalással kapcsolatban) olyan súlyos dolgokat, amik fájdalmat okoztak, és jobb lett volna, ha sosem tudok róla. Talán anyád lerázza előbb-utóbb a szeretőjét, és apád sosem tudna róla. Talán apukádat egy ilyen titok kiderülése úgy padlóra küldené, hogy többé onnan fel nem állna (depresszióssá válna, meggyűlölné a nőket, keserűen és magányosan halna meg stb.) Ezeket mindenképp mérlegeld, te ismered apádat, hogy vajon hogyan reagálna. Nem beszéllek le, csak ezt a szempontot még senki nem hozta fel asszem, így leírtam.
A döntés a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!