Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiderült hogy anyám csalja...

Kiderült hogy anyám csalja apámat. Mit csináljak most? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött,hogy anyámmal kb 2 hónapja elmentünk BAZ megyébe (elég messze van tőlünk) és elkérte a telefonomat hogy irjon apámnak messemgeren mert az ő telefonja lemerült. Miután végzett visszaadta a telefonomat. Később vettem észre hogy nem lépett ki a messenger fiókjából. Tudom helytelen amit műveltem de megnéztem 1-2 beszélgetést. Az egyiket végigolvastam és akkor döbbentem rá arra hogy anyám azzal a bizonyos emberrel csalja apámat. Csalódtam anyámban, apám mindent megadott illetve még meg ad neki mert nem tudja. Anyámmal nem merek leülni beszélni erről mert akkor én leszek a rossz (amibe amúgy igaza is van) Tudom hogy nem szabadna beleavatkoznom de szerintem joga van tudnia erről az apámnak. Vagy én mondom meg neki vagy anyám bár szerintem ő nem mondaná el neki ha megeggyeznénk is (anyámmal)

17/l

2017. júl. 7. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Én csak szólnék anyának, hogy tudok róla.

Nem muszáj beszélni vele csak elég mondani, hogy tudod és jó lenne ha elmondaná apának. (De ne vádaskodj felette mert nem biztos, hogy ismered a teljes helyzetet. Lehet, hogy egy nyílt szexuális kapcsolatban élnek ahol mindketten "megcsalják" egymást)

De mást nem tennék onnantól az ő dolguk...

2017. júl. 7. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Ezidáig csak édesanyád titkos életének egy szeletére nyílt rálátásod.

Ha fellebbenne édesapád titkos életének a szövete, lehet mindjárt megváltozna a véleményed a felnőttek életének szövevényes mikéntjéről.

A felnőttek élete egy rendkívül bonyolult mutatvány.

Ha beszélsz édesanyáddal, ne a vádaskodás legyen a szempont, hanem a felnőttek világa iránti érdeklődés vezéreljen.

Viszont, ha nem a szüleid tapasztalatain keresztül szeretnél nagy, kikerekedett szemekkel rácsodálkozni a rád is váró világra, akkor sose érdeklődj édesanyád és édesapád életének azon részei iránt, amik előtted többnyire rejtve maradnak, és pláne ne akarj beavatkozni, mert abból jó senkinek nem származik.

20 év múlva már úgyis mindent tudni fogsz, mindazt amik előtt ma még megrendülten állsz, és akkor, ha majd visszagondolsz jelen kérdésedre, csak jót mosolyogsz majd, hogy mennyire naiv voltál 17 évesen...

Légy üdvözölve a való világban!

2017. júl. 8. 02:07
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Kis Hölgy!

Csak szólok, lehet anyád éppen az igazi, vér szerinti apáddal messengerezett, jó magad pedig egy titkos szerelem gyümölcse vagy.

Úgyhogy, mielőtt bedobod azt a nagykövet a pocsolyába, gondolkozz, mert lehet, hogy éppen azokra freccsen majd a legtöbb sár, akiknek az életedet köszönheted.

2017. júl. 8. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
sokan vannak ezzel így,csak nem mindenki bukik le..
2017. júl. 8. 08:51
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Én annak idején (10 éve) nem mondtam el egy léleknek sem, hogy tudok anyám szeretőjéről. És most már nem is bánom, és nem is mar belülről a dolog - akkor válás szélén álltak, de ha fecsegek, egy viszonylag harmonikus, stabil jövő lehetőségét tettem volna semmissé, mind a szüleim, mind az öcsém számára (persze lehet, hogy anyámat örökké kínozni fogja a bűntudat, de megérdemli és igen olcsón megúszta az affért). Ki tudja, milyen láncreakciót indítottam volna be amúgy.

Úgy gondolom, hagynod kellene, hogy maguk közt, és saját magukba nézve oldják meg a problémáikat.

2017. júl. 8. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod, hogy mi miért történik.

Bízd ezt a szüleidre.

Nincs jogod pálcát törni anyád felett.

Így lehet, hogy elmúlik, vagy ők, ketten rendezik egymás között.

A "mindent megad", nem jelent semmit.

Lehet, hogy apád is csalta, vagy most is csalja anyádat.

Ez az ő játszmájuk.

Ha beleártod magad, és "felvilágosítod" apádat, akkor tragédia lehet belőle.

Ez a büntetésed azért, mert aljas módon belenéztél anyád titkaiba.

Szégyelld magad.

2017. júl. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!